Γιατί να επιλέξω επαγγελματία καθαρίστρια από την ομάδα της safecare.gr

Η καθαριότητα του σπιτιού ή του γραφείου μας είναι μια απαραίτητη, καθημερινή και κουραστική διαδικασία που κανείς μας δεν απολαμβάνει. Ή τουλάχιστον δεν απολαμβάνει κάθε μέρα και σε όλους τους χώρους. Πολλοί από εμάς μπορεί να βρίσκουν το πλύσιμο των μπαλκονιών διασκεδαστικό (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες), αλλά με το ξεσκόνισμα δεν έγιναν ¨φίλοι¨ ποτέ. Τα παντζούρια για να καθαριστούν είναι πολύ κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία και η καφετιέρα του γραφείου δεν είναι ποτέ καθαρή.

Πονοκέφαλος; Όχι βέβαια! Καθαρισμός on call από τη Safecare για περιστασιακή φροντίδα ή σταθερή συνεργασία με επαγγελματία. Πάμε να δούμε γιατί!

 

  • Εξοικονόμηση χρόνου : Σχεδόν καθημερινά αναγκαζόμαστε να μαγειρεύουμε το δείπνο ενώ πλένουμε το ταψί από το μεσημεριανό φαγητό και βοηθάμε το παιδί μας με τις ασκήσεις Μαθηματικών, ενώ ταυτόχρονα χτυπάει το κινητό μας κι ένας συνάδελφος μάς ενημερώνει για την έκτακτη πρωινή συνάντηση της επόμενης μέρας στο γραφείο. Την ίδια στιγμή το ρολόι της κουζίνας δείχνει ήδη 8.30 το βράδυ…
  • Βελτίωση στην διάθεση όλων : Καθαρό σπίτι, μοσχοβολιστά σεντόνια, μπαλκόνια χωρίς σκόνη, ράφια ξεσκονισμένα, ντουλάπες τακτοποιημένες. Συμπέρασμα; Περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση με την οικογένεια, καλύτερη διάθεση και όρεξη για δραστηριότητες με τα παιδιά.
  • «Ο καθένας στον τομέα του» : λέει ο σοφός λαός και πόσο δίκιο έχει…Ένας επαγγελματίας καθαριότητας θα χρειαστεί μισό χρόνο και θα παράξει διπλάσια καλό αποτέλεσμα από εμάς, μόνο και μόνο επειδή έχει την εμπειρία, την γνώση για το ποιο καθαριστικό και πανί ταιριάζει πού. Αλλά, κυρίως, επειδή αυτή είναι η δουλειά του και έχει κληθεί αυτό να κάνει, χωρίς να αποσπάται με άλλες εκκρεμότητες και υποχρεώσεις όπως εμείς.
  • «Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» : Ένα σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο δείχνει πάντα πιο όμορφο, αλλά, ταυτόχρονα είναι πιο υγιές και ασφαλές. Πολλές φορές, η ανάγκη για απολύμανση και προσεκτική καθαριότητα δεν είναι ορατή και μέσα στην βιασύνη μας να τα προλάβουμε όλα, ασχολούμαστε μόνο με αυτά που φαίνονται. Οι επαγγελματίες του είδους θα ασχοληθούν με τον κάθε χώρο προσεκτικά και με λεπτομέρεια.
  • Σχέση ποιότητας τιμής : Οι καθαριστές και καθαρίστριες της safecare είναι εκπαιδευμένοι, έμπειροι και εξοικειωμένοι στο να προσαρμόζονται σε κάθε σπίτι ή γραφείο γρήγορα και χωρίς να αναγκαστείτε να τους εξηγήσετε την κάθε λεπτομέρεια του χώρου που πρέπει να φροντιστεί.

 

Καθαριότητα λοιπόν με την Safecare On call! Καλέστε μας στο 2102204184 Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-17.00 ή στείλτε μας το αίτημά σας στο info@safecare.gr και…καθαρίσατε!

 

 

 

 

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος