Διαγωνισμός: θεατρική παράσταση “Τα χριστούγεννα του Σκρουτζ”

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗ

Του Κάρολου Ντίκενς

Σε κείμενα και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου

Πρεμιέρα 01 Δεκεμβρίου

Η επιτυχία συνεχίζεται για 4η χρονιά!!!

Η θεατρική επιτυχία «Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ», του Κ. Ντίκενς, σε θεατρική μεταφορά και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου, που το κοινό την ψήφισε και την έφερε, επί δύο χρονιές, στην 1η θέση στις πιο δημοφιλείς παραστάσεις. Ενώ σημείωσε Sold Out επιτυχία και τις 3 χρονιές, επιστρέφει από τις 1 Δεκεμβρίου 2019 έως 6 Ιανουαρίου 2020 και φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων στο θέατρο Λαμπέτη κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.  και τις αργίες των εορτών για το κοινό, καθώς και τις καθημερινές για τα σχολεία.

Λίγα λόγια για το έργο…

Ο φιλάργυρος Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο θρυλικός ήρωας του Ντίκενς, είναι ένας πολύ πλούσιος, αλλά μίζερος και σκληρός άνθρωπος, δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και γενναιοδωρία και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη.

Την παραμονή των Χριστουγέννων τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλευ και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει και να δει τη ζωή του και τους ανθρώπους με άλλα μάτια.

Την επίσκεψη αυτή θα ακολουθήσουν κι άλλοι παράξενοι επισκέπτες, τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων, που θα του δείξουν την αλήθεια και τα λάθη του. Τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, στο παρόν αλλά και στις άθλιες εικόνες που τον περιμένουν στο μέλλον του, αν δεν αποφασίσει να αλλάξει τον τρόπο που σκέπτεται και ενεργεί.

Ένα μοναδικό γιορτινό και λαμπερό θέαμα που μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία μαγεύει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μας στέλνει το μήνυμα της χαράς, της γενναιοδωρίας, της προσφοράς και καλεί τους ανθρώπους να έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.

Η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Ντίκενς μας αποκαλύπτει μέσα από το διαχρονικό ήρωά της πως η αγάπη κρύβει τα μυστικά της ευτυχίας.

Μια δεκαπενταμελής ομάδα γνωστών, καταξιωμένων αλλά και νέων εξαιρετικά ταλαντούχων ηθοποιών, ερμηνεύουν τους είκοσι ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια εποχής του Μιχάλη Σδούγκου σε ένα μαγικό σκηνικό. Το φαντασμαγορικό θέαμα συμπληρώνεται με μαγικές μουσικές, 3D ANIMATION εφέ και εντυπωσιακές ειδικές κατασκευές.

 

Όροι Διαγωνισμού

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Safecare, με μια συμμετοχή ανά διαγωνισμό. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπoύς των διαγωνισμών και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανένα τρίτο.

Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα και η παραλαβή τους μπορεί να γίνει αποκλειστικά σε περίοδο 1  ημέρας πριν την κλήρωση, σύμφωνα με τους όρους παραλαβής του Θεάτρου  ΛΑΜΠΕΤΗ.

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα ή και τηλεφωνικά. Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με έναν νικητή, η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα ειδοποιηθεί ο επόμενος νικητής.

Η διαδικασία παραλαβής των εισιτηρίων από τους νικητές έχει ως εξής:

– Οι νικητές που κατοικούν στην Αττική παραλαμβάνουν τα εισιτήρια από το θέατρο  ΛΑΜΠΕΤΗ με την επίδειξη της ταυτότητας τους.

– Οι νικητές που κατοικούν στην υπόλοιπη Ελλάδα θα το λάβουν ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνουν οι παραραλήπτες.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος