Η κυρία Βάλια

Η κυρία Βάλια φροντίζει τη μαμά μου. Είναι δίπλα στη μαμά μου όταν δεν είμαστε εμείς. Στην παρούσα φάση της ζωής της μητέρας μου είναι ο πιο κοντινός της άνθρωπος και το παρεάκι  της.

Η μαμά μου είναι 82 ετών, με κινητικά θέματα κι ένα μυαλό ξυράφι. Νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό, την φροντίσαμε μόνοι μας  στο σπίτι για πολύ καιρό, πήγε σε κέντρο αποκατάστασης για 5 μήνες και ούσα πολύ καλύτερα μετά από αυτό, γύρισε στο σπίτι της. Μαζί με τη μαμά μου, ήρθε και η κυρία Βάλια.  Η κυρία Βάλια είναι ο άνθρωπός της. Φροντίζει για το φαγητό της, την υγιεινή της, της κάνει ουσιαστική παρέα (το βασικότερο!), της δίνει τα φάρμακά της και με την εμπειρία τόσων ετών στη φροντίδα ηλικιωμένων, παρατηρεί αλλαγές στη μαμά μου και μας ενημερώνει. Ακούει με προσοχή την φυσιοθεραπεύτρια και τους γιατρούς και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες τους. Μας στέλνει φωτογραφίες (σαν αυτήν που βλέπετε παρακάτω) για να δούμε ότι είναι καλά. Της φοράει το γιλεκάκι της για να μην κρυώνει και της βάζει υδατική κρέμα στα χέρια που αφυδατώνονται εύκολα. Της βάφει τα μαλλιά για  να αισθάνεται όμορφη. Τη ρωτάει τις συνταγές της μαγειρικής για να μην νιώθει «έξω» από την ίδια της την κουζίνα. Οργανώνουν τις ντουλάπες για το χειμώνα για να έχει η μαμά μου τον πρώτο λόγο. Συζητάνε για τις σειρές στην τηλεόραση και χαζεύουν τα πρωινάδικα. Κάνουν βόλτες στη βεράντα όταν ο ήλιος είναι στην πιο φωτεινή του ώρα. Πλένουν και απλώνουν μαζί τα ρούχα. Ζούνε παρέα.

Οι «κυρίες Βάλιες» υπάρχουν και για τους δικούς σας ηλικιωμένους, αρκεί να τις ψάξετε! Καλέστε μας στο 2102204184 για να σας τις συστήσουμε και να μπουν στη ζωή σας.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος