Τι ένωσε την Paramana και τη Safecare

Η Paramana ξεκίνησε ως πρώτη Ελληνική πλατφόρμα επικοινωνίας γονέων και babysitters το 2014. Από τότε έχουν προστεθεί όλες οι ειδικότητες των παιδαγωγών (συμπεριλαμβανομένων και αυτών της ειδικής αγωγής) και όλο και περισσότεροι γονείς και επαγγελματίες βρίσκουν καθημερινά αυτό που ψάχνουν. Στην μέση αυτής της διαδρομής, η Paramana συνάντησε την Safecare και συνοδοιπόροι πλέον από το 2018 μπήκαν κάτω από την ίδια ομπρέλα για να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες της σημερινής οικογένειας. Καθαρίστριες, οικιακοί οικονόμοι, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ είναι το πεδίο που η Safecare καλύπτει με μεγάλη επιτυχία καθημερινά.

Τί ενώνει όμως τις δύο πλατφόρμες πραγματικά; Και γιατί το προσωπικό μας είναι ικανό να σας δώσει την κατάλληλη κατεύθυνση για όλες αυτές τις ανάγκες; Ας τo δούμε λοιπόν!

  • Γιατί ένα παιδάκι 3 ετών κι ένας ηλικιωμένος με άνοια, όταν πιεστούν συναισθηματικά, το πρώτο που θα ξεστομίσουν είναι «Θέλω να πάω σπίτι μου…».
  • Γιατί οι ασκήσεις μνήμης δεν αλλάζουν πολύ είτε είσαι 5 είτε 85.
  • Γιατί η εξάσκηση της λεπτής κινητικότητας κρύβεται στο πλέξιμο και στο γράψιμο, σε όποια ηλικία.
  • Γιατί η παιδαγωγός με την οικιακή βοηθό θα συνεργαστούν για ένα υγιές περιβάλλον για την οικογένεια που εργάζονται, η κάθε μια από την μεριά της.
  • Γιατί οι ασκήσεις του φυσιοθεραπευτή μοιάζουν πολύ για ένα μικρό παιδάκι ή ένα έφηβο ΑΜΕΑ.
  • Γιατί ένας 30χρονος νεαρός με σύνδρομο Down αγαπάει τις κούνιες, το κυνηγητό και τα καρτούν, όσο ένα παιδάκι νηπίου.
  • Γιατί όλα τα παραπάνω, αλλά και πολλά πολλά ακόμη είναι φροντίδα και νοιάξιμο. Και αυτά μπορείτε να τα νιώσετε από την πρώτη μας επικοινωνία.

 

Μην διστάσετε λοιπόν. Καλέστε μας να σας ακούσουμε στο 2102204202 για την Paramana και στο 2102204184 για την Safecare Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-17.00 ώστε να συζητήσουμε την ανάγκη σας και να την βάλουμε σε λέξεις δημιουργώντας μια αγγελία αναζήτησης βοηθού ή εργασίας. Αυτήν που σας ταιριάζει.

Και για όσους προτιμούν την γραπτή επικοινωνία, info@paramana.eu και info@safecare.gr

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποστηρίξουμε σε αυτή την αναζήτηση.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος