Γιατί να επιλέξω την safecare για την φροντίδα του rbnb μου

Αποφασίσατε να κάνετε το εξοχικό σας rbnb και είστε ενθουσιασμένοι που θα μπείτε κι εσείς στον υπέροχο χώρο της φιλοξενίας! Βάψατε με χαρούμενα χρώματα τους τοίχους, αλλάξατε στρώμα στο διπλό κρεβάτι, αγοράσατε αναδιπλούμενο καναπέ για να εξυπηρετηθούν περισσότερα άτομα, καινούριο τραπέζι και καρέκλες για την βεράντα, πολύχρωμες κουρτίνες, νέες συσκευές και μικροσυσκευές στην κουζίνα και γεμίσατε με αρωματικά σαπούνια το μπάνιο. Κοιτάζετε γύρω σας με καμάρι και αγάπη το νέο σας «παιδί» και ξαφνικά μελαγχολείτε καθώς αναρωτιέστε πώς θα διατηρηθεί αυτός ο χώρος καθαρός για κάθε νέο φιλοξενούμενο;  Ο πονοκέφαλος της καθημερινής φροντίδας σάς χτυπάει την πόρτα και εσείς, καθώς δεν έχετε το χρόνο να αναλάβετε και αυτή την ευθύνη, αναρωτιέστε με ποιον και πώς και συνεργαστείτε.

Εκτός από την απαραίτητη καθαριότητα μετά από κάθε αναχώρηση ενοίκου, πρέπει να ανεφοδιαστούν και τα ντουλάπια και το ψυγείο, να αλλαχθούν τα κλινοσκεπάσματα, να σιγουρευτείτε ότι οι παροχές που έχετε υποσχεθεί στους καλεσμένους σας λειτουργούν και υπάρχουν. Σε έναν χώρο rbnb προσφέρονται κάποια «καλωσορίσματα», π.χ. ένα μπουκάλι κρασί με λίγα φρούτα ή σοκολατάκια, υπάρχουν βασικά είδη μαγειρικής στην κουζίνας (αλάτι, λάδι, ρίγανη κ.λπ.), κάποια είδη καθαριότητας, σφουγγαράκια, μανταλάκια και ό,τι μικρό, αλλά τόσο μεγάλο θα κάνει τους ανθρώπους που θα μείνουν στον χώρο σας να νιώσουν ότι είναι σπίτι τους, χωρίς να είναι.

Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την φροντίδα του χώρου σας είναι σημαντικό να γνωρίζει την διαφορά καθαριότητας χώρου rbnb, δωματίου ξενοδοχείου και σπιτιού. Σε ένα σπίτι οι ένοικοι είναι σταθεροί και οι ανάγκες τους, συνήθως, συγκεκριμένες. Στα δωμάτια ξενοδοχείων υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες υγιεινής και εμφάνισης που πρέπει να ακολουθηθούν. Σε ένα rbnb όμως, η κάθε παρέα που θα διαμείνει αφήνει τις δικές της “πινελιές” και καλείται ο φροντιστής να παρατηρήσει τις ελλείψεις και να είναι γρήγορος και αποτελεσματικός. Οι συνεργάτες της Safecare Rbnb Services είναι εκπαιδευμένοι από την ομάδα μας να μπορούν να παράσχουν υπηρεσίες επιπέδου ανάλογου με αυτού που αξίζει στην περιουσία σας. Μετά από συζήτηση μαζί σας, θα τους δοθούν από την εταιρία μας οδηγίες και ανάλογες λίστες με ό,τι πρέπει ακριβώς να προσέξουν για να είναι το αποτέλεσμα αυτό που πρέπει και θέλετε.

Καλέστε μας στο 2102204184 ή στείλτε μας email στο info@safecare.gr για να μας γνωρίσετε και να σας γνωρίσουμε, να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες και να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα συνεργασίας για το καλοκαίρι (και όχι μόνο) που ήδη έχει ξεκινήσει φέρνοντας μαζί του ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Και που ανυπομονεί να ζήσει την υπέροχη Ελληνική φιλοξενία και στον δικό σας χώρο.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος