ΜΥΡΤΩ Α 56 προβολές

Myrto Adosidi

Τα στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματιών δεν είναι ορατά.
Αποκτήστε πακέτο συνδρομής και αναρτήστε τη θέση εργασίας που θέλετε ώστε να δέχεστε on-line αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Γενικές Πληροφορίες

  • Ξένες Γλώσσες ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ
  • Διαθεσιμότητα Χρόνου κατόπιν συνεννόησης
  • Κατηγορία Εργασίας Δάσκαλος, Εικαστικός Παιδαγωγός, Εκπαίδευση, Νηπιαγωγός - Βρεφονηπιοκόμος, Παιδαγωγός / Νηπιαγωγός, Φροντίδα Ηλικιωμένων, Φροντίδα Παιδιού
  • Επιθυμώ Εθελοντική Εργασία ΟΧΙ
Λίγα λόγια για μένα:

 

Ημερομηνία γέννησης: 18/03/1990

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

2019-2020
1ο έτος εκπαίδευσης στην Παρεμβαίνουσα μη Κατευθυντική Ψυχοθεραπεία- Συμβουλευτική-Εμψύχωση Ομάδων ( NDI )

2019-2020
Θεατρικό Παιχνίδι- Παιδαγωγική Θεάτρου , 2ο έτος σπουδών, στο Σχολείο Παιχνιδιού (Μαντώ Κουρετζή , Στέλιος Βγαγκές, Παναγιώτης Κυρίτσης).

2018- 2019
Θεατρικό Παιχνίδι – Παιδαγωγική Θεάτρου , Ετήσιος εκπαιδευτικός κύκλος, στο Σχολείο Παιχνιδιού (Μαντώ Κουρετζή , Στέλιος Βγαγκές, Παναγιώτης Κυρίτσης).

2015-2018
Ανώτερη Δραματική Σχολή “ΑΡΧΗ” της Νέλλης Καρρά.

2009-2010
Université Paris 13, LICENCE MENTION SCIENCES DE L’ÉDUCATION. Φοιτήτρια ανταλλαγής του προγράμματος Erasmus στο Παρίσι , στο τμήμα Επιστήμες της Εκπαίδευσης.

2007-2011
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2018-2019
Καθημερινή τετράωρη δημιουργική απασχόληση και φύλαξη ενός τετράχρονου κοριτσιού.

Καλοκαίρια 2015-2019
Νταντά καλοκαιρινών διακοπών. Διαμένω μαζί με οικογένειες αλλόγλωσσων , φροντίζοντας και απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά τους .

Σεπτέμβριος 2017
Συμμετοχη ως ηθοποιός στα γυρίσματα της μεγάλου μήκους ταινίας του ΣΥλλα Τζουμέρκα “ Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασων”.

Σεπτέμβριος 2013-Αύγουστος 2015
Βιβλιο-παιχνιδοπωλείο , Αρτεμώνας , Σίφνος
Ήμουν πωλήτρια και υπεύθυνη για το βιβλιο-παιχνιδοπωλείο ‘’Κωλοτούμπα’’ στον Αρτεμώνα της Σίφνου. Δουλεύαμε τόσο με παιδική λογοτεχνία (ελληνική και ξένη) όσο και με λογοτεχνία ελληνικών. Επίσης δουλεύαμε με εκπαιδευτικά παιχνίδια ( Janod , DJeco , Haba) Από την εργασία μου αυτή αποκόμισα πολύτιμες γνώσεις και εμπειρία πάνω στον κόσμο του παιδικού βιβλίου και παιχνιδιού.

2012-2015
Δασκάλα κατ’οίκον για παιδιά δημοτικού συμπεριλαμβανόμενων παιδιών με ‘’μαθησιακές δυσκολίες’’.

Ιούλιος 2008
Παιδική Κατασκήνωση Λελούδα , Δάφνη , Εύβοια
Εργάστηκα για ένα μήνα ως ομαδάρχισσα στην κατασκήνωση Λελούδα στην οποία είχα προϋπάρξει για πολλά συναπτά έτη κατασκηνώτρια , ως παιδί.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

2013
Εθελόντρια βοηθός στο εργαστήρι τέχνης και δημιουργίας στην υπηρεσία της θεραπείας, της πρόληψης , της μάθησης , της δημόσιας υγείας και της συλλογικής εξέλιξης , ‘’Τώρα παίζουμε’’ στη Σίφνο. Σκοπός , η διοργάνωση εργαστηρίων για παιδιά σχετικών με την προσωπική εξέλιξη διαμέσου καλλιτεχνικών (εικαστικών, θεατρικών) δημιουργικών πειραματισμών κι η τελική δημιουργία παράστασης.

2012
Αληθινά Ελεύθεροι/ Free and Real , Μη Κυβερνητική Οργάνωση , Άγιος , Β. Εύβοια
Ήμουν εθελόντρια σε αυτήν τη ΜΚΟ που ειδικεύεται στην πράσινη και αειφόρο ανάπτυξη και ερευνά τρόπους για ένα βιώσιμο ,οικολογικό τρόπο ζωής κοντά στη φύση. Πέρασα μαζί τους 2 μιση μήνες ζώντας στα πλαίσια της κοινότητας και παρέχοντας χειρονακτική εργασία , βοηθώντας σε κατασκευές , στην κηπουρική καθώς και στη μαγειρική. Ανέπτυξα δεξιότητες επικοινωνιακές , επίλυσης προβλημάτων και συνεργασίας.

2008-2009
Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δυτικής Θεσσαλονίκης , Θεσσαλονίκη
Παρείχα εθελοντική εργασία στο διάστημα ενός χρόνου , για 3 ώρες κάθε εβδομάδα, στηρίζοντας και καθοδηγώντας ένα μαθητή δημοτικού με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) . Ο ρόλος μου απαιτούσε συνεργασία τόσο με τους γονείς του μαθητή όσο και με τους δασκάλους του καθώς και το προσωπικό (ψυχολόγους, λογοθεραπευτές , εργοθεραπευτές) του Κέντρου Ψυχικής Υγείας. Βοήθησα τον μαθητή τόσο με τις σχολικές του υποχρεώσεις καθώς και με κοινωνικά ζητήματα που τον απασχολούσαν ( αποκλεισμός , περιθωριοποίηση , σχολικός εκφοβισμός)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

2019-2020
Διερεύνηση φωνής και φωνητικοί αυτοσχεδιασμοί με την Ξανθούλα Δακόβανου.

2019
Εβδομαδιαίο σεμινάριο ψυχοδράματος στη Γαύδο.

2018-2019
Εργαστήριο συγγραφής ‘’Διήγημα – Νουβέλα: Ξεκλειδώνοντας τη μικρή φόρμα’’ με τον Χρήστο Οικονόμου.

2018
Σύγχρονο τραγούδι με την Αγγελική Τουμπανάκη.

2012-2015
Μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας Θ.Ε.Ε.Σ ( Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων Σίφνου) στη Σίφνο. Συμμετοχή σε δύο παραστάσεις της ομάδας.

2013
Σεμινάριο δημιουργικής γραφής και σχέσης με το παιδικό και νεανικό βιβλίο ‘’Στο κάτω κάτω της γραφής’’ με τις συγγραφείς Αγγελίδου Μαρία και Σβορώνου Ελένη.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

• Γαλλικά: Πτυχίο C2 , Γαλλικό Ινστιτούτο , 2011
• Αγγλικά: Πτυχίο C2 , Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν ECPE , 2012
• Ισπανικά: Πτυχίο B1, Ινστιτούτο Θερβάντες , 2012

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ/ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

• Δίπλωμα οδήγησης (αυτοκίνητο , μηχανή)
• Ψυχοθεραπεία / ψυχανάλυση μέσω μουσικής και φωνής (αναλυτικό μουσικόδραμα)
• Ψυχόδραμα
• Yoga
• Συγγραφή
• Μουσική/ Τραγούδι