Σπυρίδων Β 66 προβολές

spyrosvossos@gmail.com

Τα στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματιών δεν είναι ορατά.
Αποκτήστε πακέτο συνδρομής και αναρτήστε τη θέση εργασίας που θέλετε ώστε να δέχεστε on-line αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Γενικές Πληροφορίες

 • Εθνικότητα ΕΛΛΑΔΑ
 • Μητρική Γλώσσα Ελληνικά
 • Ξένες Γλώσσες Αγγλικά
 • Ηλικία 45+
 • Περιοχή Ανατολική Αττική
 • Φύλο Άνδρας
 • Επιθυμητός Μισθός (Ευρώ) 900
 • Επιθυμητός Μισθός (μήνα ή ώρα) ανά μήνα
 • Επίπεδο Μόρφωσης Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση
 • Συστάσεις Ναι
 • Έτη Προϋπηρεσίας 7
 • Είδος Απασχόλησης Πλήρης Απασχόληση
 • Δίπλωμα Οδήγησης Ναι
 • Διαθεσιμότητα 16.00-22.00
 • Κατηγορία Εργασίας Ψυχολόγος
 • Εργασίες που μπορεί να αναλάβει Συντροφιά σε διακοπές, Συνοδεία σε εξωτερικές δραστηριότητες, Συνοδεία σε δραστηριότητες
Λίγα λόγια για μένα:

Η εργασιακή εμπειρία μου αφορά την διαχείριση συμπεριφορών που προκαλούν όταν αυτές εμφανίζονται κυρίως από άτομα με αναπηρία. Αυτή την γνώση την απέκτησα εφόσον εκπαιδεύτηκα στην λειτουργική ανάλυση συμπεριφοράς, στην παρατήρηση μοτίβων συμπεριφορών και στην αντιμετώπιση τους κατά την διάρκεια της εργασίας μου ως Intensive Support Advisor στο North West Surrey Mental Health Partnership NHS Trust.Εργασιακή Εμπειρία

08/2018
Ιδιωτική Εξάσκηση ΕπαγγέλματοςΨυχολόγος

rn rn rn

Παροχή ψυχοθεραπευτικών συνεδριών,rn σε ενηλίκους και θεραπεία ζεύγους ακολουθώντας Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία.

rn rn rn


02/2020
Κοιν.Σ.Επ Ελληνική Ομάδα Εντατικής Υποστήριξης ΑμεΑΨυχολόγος

Δημιουργία και συντονισμός της παραπάνω Κοιν.Σ.Επ ένταξης ευάλωτων ατόμων με ψυχική και νοητική αναπηρία. Παροχή ψυχοθεραπευτικών συνεδριών σε ΑμεΑ και Γονείς με την μορφή εβδομαδιαίων ατομικών συνεδριών Ψυχοθεραπείας. Εβδομαδιαία συνάντηση συντονισμού της ομάδας και επίβλεψης των έργων με τα οποία δραστηριοποιούνται.


10/2018
MELAPUS Ltd Ψυχολόγος

rn rn rn

Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας διαμέσου διαδυκτιακής πλατφόρμας.

rn

Παροχή ψυχοθεραπευτικών συνεδριών,rn σε ενηλίκους και θεραπεία ζεύγους ακολουθώντας Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία.

rn rn rn


09/18 - 09/20
Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων, και φιλών Ατόμων με αναπηρία: "Η Ανοιχτή Αγκαλιά"Ψυχολόγος

Διεξαγωγή εβδομαδιαίων ομαδικών ψυχοθεραπευτικών συναντήσεων με θέμα την «Διαχείριση του Θυμού», με λήπτες και με γονείς σε ξεχωριστές ομάδες.


03/18 - 09/18
Κοινωνικών Συνεταιριστικών Δραστηριοτήτων Ευπαθών Ομάδων Κ.Σ.Δ.Ε.Ο Έδρα: ΣΥΔ ΝεφέληΨυχολόγος

Ψυχολογική υποστήριξη, κοινωνική επανένταξη και συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες νεαρών ενηλίκων ατόμων με Νοητική Υστέρηση και στο Φάσμα της Διάχυτης Αναπτυξιακής Διαταραχής.


09/16 - 01/17
ΟΑΕΔΨυχολόγος με σύμβαση

Κοινωφελές Πρόγραμμα ΟΑΕΔ Ανατολικής Αττικής: Κέντρο Υγείας Δήμου Ωρωπού και Δομή Προσωρινής Υποδοχής & Φιλοξενίας Ωρωπού.

rn

Παρείχα αξιόλογη και ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες σε δημότες του Δήμου Ωρωπού που αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικάrn προβλήματα. Επίσης μέρος των καθηκόντων μου ήταν και οι επισκέψεις στην Δομήrn Προσωρινής Υποδοχής & Φιλοξενίας στην Μαλακάσα, σε αιτούντες άσυλο.

rn rn rn


02/15 - 03/16
Λύρειον Παιδικό Ίδρυμα Ψυχολόγος

Ήμουν μέλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας, και παρείχα ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες σε έναν έφηβο, ο οποίος παρουσίασε σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης με την ηγουμένη, θεωρήθηκε πιο κατάλληλη η παροχή 24ωρης-7 μέρες την βδομάδα υποστήριξης του συγκεκριμένου εφήβου σε άλλο κτίριο του ίδιου ιδρύματος, όπου ζούσαν άρρενες ενήλικοι. Η πρακτική υποστήριξη μου περιλάμβανε την επαναγκατάσταση των βασικών δεξιοτήτων, την εγκαθίδρυση νέων καθημερινών πρακτικών, την διευκόλυνση της συμμετοχής του σε ειδικό σχολείο, αλλά και αυτής της παρακολούθησης της προτιμητέας δραστηριότητάς του, δηλαδή της συμμετοχής του σε ποδοσφαιρική ομάδα αντίστοιχη της ηλικίας του σε κοντινή πόλη.


01/15 - 03/15
"Θεόφιλος" φιλανθρωπική οργάνωσηΨυχολόγος

rn rn rn

Ο Θεόφιλος ήταν μιαrn φιλανθρωπική οργάνωση για την στήριξη των οικογενειών με τρία και άνω παιδιά.rn Άμεση προτεραιότητα μου ήταν ο έλεγχος των αρχείων της κοινωνικής υπηρεσίαςrn του Θεόφιλου, προκειμένου η κατάλληλη βοήθεια για να πάει εκεί όπου ήτανrn απαραίτητο. Επίσης στους ρόλους μου ήταν να η διερεύνηση των συνθηκών διαβίωσηςrn πολύτεκνων οικογενειών που βρίσκονταν σε κατάσταση εσχάτης ένδειας, όπωςrn χωρίς ηλεκτρικό ή νερό, χωρίς εισόδημα, σε κακή κτηριακή κατάσταση, ή μεrn μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

rn rn


09/14 - 01/15
Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, Κοινωνικά Ιατρείο: Αποστολή ΜΚΟΨυχολόγος

Εθελοντική ΕργασίαΕβδομαδιαίες συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ανέργους και ανασφάλιστους πολίτες ακολουθώντας Συμπεριφοριστική Θεραπεία. 


01/02 - 02/04
North West Surrey Mental Health Partnership NHS Trust Intensive Support Advisor

Εργάστηκα στην Specialist Community Assessment & Treatment Service (SCATS) για ενήλικες με νοητική υστέρηση. Τα καθήκοντά μου περιλάμβαναν καθημερινές επισκέψεις σε διάφορους ξενώνες με σκοπό την αντιμετώπιση περιστατικών σοβαρής προκλητικής συμπεριφοράς από ενήλικες με νοητική υστέρηση και Αυτισμό. Ο ρόλος μου περιλάμβανε την παρατήρηση, την παροχή επιπλέον στήριξης, όποτε χρειαζόταν, και την καταγραφή αυτών των περιστατικών σε συγκεκριμένα φύλλα. Έχοντας την επίβλεψη του διευθυντή μου, αυτά τα συμπεριφοριστικά δεδομένα αναλύθηκαν σε σχέση με το τι είχε συμβεί πριν (Προηγούμενα), πώς εμφανίστηκε η (Συμπεριφορά), και ποιες ήταν οι (Συνέπειες) για το άτομο και το περιβάλλον (ανάλυση ABC). Αναλύοντας τις λειτουργίες της κάθε μιας συμπεριφοράς, και σε συνεργασία με ψυχολόγους προσπαθήσαμε να τροποποιήσουμε τους παράγοντες που προκάλεσαν την προκλητική συμπεριφορά. Αυτή η θέση μου έδωσε εξειδικευμένη εμπειρία στη μελέτη της συμπεριφοράς καθώς παρατηρούσα παράγοντες (π.χ. περιβαλλοντικά θέματα, θέματα υγείας, τα ίδια τα συμπτώματα της διαταραχής της συμπεριφοράς, και της ποικιλομορφίας στην στάση του προσωπικού) που επηρέαζαν τη συμπεριφορά ενός ατόμου με βαριά νοητική υστέρηση και Αυτισμό δείχνοντας βίαια ή αντικοινωνική συμπεριφορά. Στα πλάγια αυτής της εργασίας μου παρακολούθησα ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης δύο εβδομάδων, που ονομάζονταν: "Θετικές προσεγγίσεις στην συμπεριφοριστική αξιολόγηση και παρέμβαση", το οποίο μου έδωσε τις απαραίτητες δεξιότητες για να καταγράφω και να αναγνωρίζω τις αιτίες της προκλητικής συμπεριφοράς. Αυτό το πρόγραμμα κατάρτισης το έκαναν επαγγελματίες οι οποίοι είχαν εκπαιδευτεί στο Tizart Centre, ένα παγκοσμίου φήμης κέντρο που ειδικεύεται στη μελέτη της συμπεριφοράς.