Σταυρούλα Β 174 προβολές

Stavroula Vergopoulou

Τα στοιχεία επικοινωνίας των επαγγελματιών δεν είναι ορατά.
Αποκτήστε πακέτο συνδρομής και αναρτήστε τη θέση εργασίας που θέλετε ώστε να δέχεστε on-line αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.

Γενικές Πληροφορίες

 • Εθνικότητα ΕΛΛΑΔΑ
 • Μητρική Γλώσσα Ελληνικά
 • Ξένες Γλώσσες Αγγλικά, Γαλλικά
 • Ηλικία 26-35
 • Περιοχή Βόρεια Προάστια, Δυτική Αττική, Κέντρο Αθηνών
 • Φύλο Γυναίκα
 • Επίπεδο Μόρφωσης Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση
 • Συστάσεις Ναι
 • Έτη Προϋπηρεσίας 7
 • Είδος Απασχόλησης Πλήρης Απασχόληση, Ευκαιριακή Απασχόληση
 • Δίπλωμα Οδήγησης Ναι
 • Διαθεσιμότητα 08.00-16.00, 16.00-22.00
 • Κατηγορία Εργασίας Γηροκόμος, Νοσηλευτής, Φροντίδα Ηλικιωμένων, Φροντιστής Ατομών Με Αναπηριά(ΑμεΑ), Ψυχολόγος
 • Εργασίες που μπορεί να αναλάβει Ψώνια - εξωτερικές δουλειές, Μαγείρεμα, Χορήγηση φαρμάκων, Συνοδεία σε εξωτερικές δραστηριότητες, Ελαφριές εργασίες καθαριότητας, Βοήθεια στην ατομική υγιεινή (μπάνιο, ντύσιμο κτλ), Τάισμα, Συνοδεία σε δραστηριότητες, Φροντίδα ατόμων με άνοια και νευρολογικές παθήσεις, Φροντίδα σε κατάκοιτα άτομα, Φροντίδα ατόμων με χρόνια νοσήματα
Λίγα λόγια για μένα:

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Σταυρούλα  .

Αγαπώ το επάγγελμα μου. Ποιό ειναι αυτό?? Ξεκίνησα ως ειδική παιδαγωγός και συνέχισα τις σπουδές μου ως ψυχολόγος. Το 2020 εξειδικεύτηκα ως παιδοψυχολόγος στην εκπαίδευση. Λοιπόν εργάζομαι ως σήμερα σαν ειδική παιδαγωγός. Στο παρελθόν εργάστηκα σε οικοτροφείο με ενήλικες άνδρες που ήταν στο φάσμα του αυτισμού, νοητικής υστέρησης και διάφορων ψυχικών διαταραχών. Ανέλαβα κάποια περιστατικά και ως ιδιαίτερα. Εμπλέχτηκα με τη δημιουργική απασχόληση σε τυπικά παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού. Εργάστηκα σαν ΕΒΠ στο δημόσιο με ειδικές περιπτώσεις παιδιών και πλέον ενδιαφέρομαι κυρίως για τον επαγγελματικό τομέα. Γιατί θα ρωτήσει κάποιος? Επειδή θέλω να αποκτήσω και άλλη εμπειρία. Επειδή έχω όρεξη για δουλειά και θα προτιμούσα να απασχολούμαι σε κάποιο χώρο με περισσότερες αρμοδιότητες. Είμαι δυναμική,χαμογελαστή, οργανωτική και υπεύθυνη. Τέλος, όπως προείπα αγαπώ αυτο που κάνω.. Την εκπαίδευση, τα παιδιά, τα ΑμεΑ, τη φροντίδα, τα εικαστικά, τα προγράμματα, αλλά και πολλές ακόμα δραστηριότητες.


Εκπαίδευση / Επιμόρφωση

1. 2013-2011, 2. 2015-2018,3. 2019-2020
1.ιεκ AKMH- Metropolitan College- (2.Bachelor) + (3.Master)1. Ειδική Παιδαγωγός/Πτυχίο Προσχολικής Αγωγής ημερήσιας φροντίδας παιδιών με ειδικές ανάγκες - 2. Ψυχολόγος/ 'Psychology'- 3. Παιδοψυχολόγος/Master of Science Honours ‘Child Psychology in Education’

Σας παραθέτω αριθμητικά παραπάνω τα τρία βασικά μου πτυχία. Εκτός απο αυτά στο βιογραφικό μου καταγράφονται και άλλα σεμινάρια και εξειδικεύσεις, όπως: rnrn

2011-2012     Πιστοποίηση Θεατρολογίας (1 Έτους),rnστο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε συνεργασία με τη Κάρμεν Ρουγγέρη και τους συνεργάτες της.

rnrnrnrn

3/2019            Σεμινάριο ‘Αναπτύσσοντας συνεργασίεςrnστο Νηπιαγωγείο: πλαίσια και καλές πρακτικές’, από το 2οrnΠεριφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Αττικής.

rnrnrnrn

1/2018            Πιστοποίησηrn‘ 4-day Functional ABA: To Εκπαιδευτικό Μοντέλο Pyramid’, από τη Σ. Κουλούρα και την Ε.rnΑραμπίσογλου, στην PECS HELLAS.

rnrn

12/2016          ΣΤ’ Πανελλήνιο Επιστημονικό ΣυνέδριοrnΠροσχολικής Αγωγής ‘Σύγχρονα θέματα Παιδαγωγικής, Ψυχοπαιδαγωγικής  & Παιδιατρικής’, από την Ελληνική Επιστημονική ΕταιρίαrnΠροσχολικής Αγωγής (Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π.Α.)

rnrnrnrn

2/2016            Σεμινάριο ‘Θετική Φροντίδα στηνrnΆνοια’, από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εισηγητής: Κος Ντόσκας σε συνεργασία μεrnτην Alzheimer Hellas.

rnrn

3/2015            ΒασικήrnΚατάρτιση PECS,rnΕπίπεδο 1, από τη Ε. Αραμπίσογλου, την Ε. Σκουρή και την Ε. Λογοθέτη στην PECS HELLAS.

rnrn

11/2015          Σεμινάριο ‘ Εργαστήρι ΑτομικήςrnΑναπαράστασης’, από τη Α. Γεροντή- Συστημική Θεραπεύτρια Συντονίστρια Ομάδων,rnστο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

rnrn

9/2015            ΕπιστημονικόrnΣεμινάριο ‘Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος Δομημένη Εκπαίδευση TEACCH Επικοινωνία & Διαχείριση τηςrnΣυμπεριφοράς, από το ίδρυμα για το Παιδί: Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ.

rnrnrnrn

2/2013            Πιστοποίησηrnγνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών ‘Braille’, από το ΚΕΑΤ.

rnrn

12/2012          Σεμινάριο  ‘Το τραύμα του θεραπευτή ως μεταμορφωτικόrnεργαλείο στη συμβουλευτική σχέση’ με βιωματικά εργαστήρια, από το Μητροπολιτικόrnκολλέγιο και την Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής.

rnrn11/2012          Διημερίδαrn‘Θέματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με την Υποστήριξη των Τεχνολογιών τηςrnΠληροφορίας και Επικοινωνίας’ από τον Α. Δρίγκα στο συνεδριακό κέντρο του ΕΚΕΦΕrn‘Δ’, στην Αγία Παρασκευή.rnrn

6/2012            Σεμινάριο: ‘Πρώτες Βοήθειες’, μεrnτη  Α. Τζώρτζη (Προϊσταμένη του ΕΚΑΒ),rnστο Ιεκ Ακμή.

rnrn

5/2012            Ημερίδα: ‘Ειδικές ΜαθησιακέςrnΔυσκολίες: Πρώιμη Ανίχνευση, Διάγνωση, Αποκατάσταση’ με βιωματικά εργαστήριαrnαπό την Ελληνική Εταιρία Δυσλεξίας και τον Δ. Διαμαντή, διευθυντή του Metropolitan College.

Μαζί με τα παραπάνω υπάρχουν και πολλά άλλα περι εκπαίδευσης στο φάκελο μου. Σε αυτά να προσθέσω οτι υπάρχει αρκετή εθελοντική αλλά και πρακτική εμπειρία με αξιολογήσεις.

Όλα είναι διαθέσιμα εφόσον ζητηθούν.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.