Υπηρεσίες με ασφάλεια

Είστε ασφαλείς!

Η σελίδα μας είναι δομημένη με τα πιο ισχυρά και τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία ώστε να μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Φροντίζουμε για εσάς!
line

filaxi-paidioucheck Η οργάνωση της παιδικής μέριμνας ΠΡΕΠΕΙ να είναι εύκολη και απλή. Συνδυάζουμε την παραδοσιακή σοφία, την κοινή λογική και την ανθρώπινη διορατικότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία, δημιουργώντας ένα site που είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και εύκολο στη χρήση.

check Οι εγγεγραμμένοι γονείς και η ευρύτερη οικογένεια, μπορούν αμέσως να ξεκινήσουν να έρχονται σε επαφή με Babysitters, δασκάλους, παιδαγωγούς, οικιακούς βοηθούς, γεωπόνους, φροντιστές σπιτιού, φροντιστές κατοικίδιου φροντιστές ηλικιωμένων κ.α. σε έναν ιστότοπο με ισχυρά εργαλεία που κάνουν όλη τη διαδικασία ασφαλή, γρήγορη και ευχάριστη.

check Ήρθε ή πρόκειται να έρθει ένα καινούργιο μέλος στην οικογένεια? Η “εργασία” της μαμάς είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο αλλά ταυτόχρονα και η πιο απαιτητική και εξαντλητική.

check Υπάρχουν πολλοί αξιόπιστοι, καλοί και αξιολογημένοι επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να προσφέρουν την βοήθειά τους στο παιδί αλλά και στη μητέρα. Βρείτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σας κριτήρια αλλά και στο budget της οικογένειας συγκρίνοντας ανάμεσα σε πολλούς επαγγελματίες, μέχρι να καταλήξετε στον κατάλληλο που θα σας εμπνεύσει ασφάλεια και σιγουριά.

check Οι διαφορετικές περιγραφές που θα βρείτε από τα μέλη μας θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την ιδιότητα κάθε επαγγελματία και να συγκρίνετε τα προσωπικά στοιχεία, τις συστάσεις, τις αξιολογήσεις από άλλους χρήστες, αλλά και την άδεια παραμονής (για αλλοδαπούς), την ταυτότητα, το βιβλιάριο υγείας κ.α. Αυτό, είναι κάτι που και εμείς οι ίδιοι χρησιμοποιώντας τους προγενέστερους τρόπους εύρεσης επαγγελματιών, δεν είχαμε σκεφτεί να ελέγξουμε. Το safecare όμως είναι εδώ για να βοηθήσει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Ενημέρωση & Διαίσθηση
line

diaisthisicheck Οι δεξιότητες που χρειάζονται για να δημιουργηθεί μια καλή συνεργασία μεταξύ του επαγγελματία και του χρήστη αλλά κυρίως ενός γονιού και μιας babysitter είναι αρκετές. Χρειάζεται ένα ισχυρό μείγμα κοινής λογικής, καλής πληροφόρησης και διαίσθησης. Αναγνωρίζουμε όλα τα παραπάνω και τα υποστηρίζουμε με την τελευταία τεχνολογία.

check Η ομάδα μας θα σας εφοδιάσει με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για να βρείτε τον κατάλληλο για εσάς επαγγελματία φροντίδας (babysitter, δάσκαλο, παιδαγωγό ,οικιακό βοηθό, γεωπόνο, φροντιστή σπιτιού, φροντιστή κατοικίδιου, φροντιστή ηλικιωμένων κ.λπ.).

check Οι (επικυρωμένες) πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να λάβετε μια σωστή απόφαση περιλαμβάνουν το βιογραφικό, τα προσόντα, την ηλικία, τον τόπο κατοικίας, την ταυτότητα, το πιστοποιητικό υγείας, τις συστάσεις και τις σπουδές των υποψηφίων.

check Όλα τα παραπάνω θα σας βοηθήσουν να βρείτε κάποιον εξακριβωμένο επαγγελματία που θα ασχοληθεί με τα παιδιά σας, το σπίτι σας ή τους οικείους σας. Εύκολα, Γρήγορα και με Ασφάλεια.

check Φυσικά, η διαίσθησή σας είναι απαραίτητη για την επιλογή του κατάλληλου, για εσάς, ατόμου επειδή αυτή η βαθύτερη διαδικασία λειτουργεί ώστε να εντοπίσετε τα άυλα στοιχεία όπως η χημεία, ο χαρακτήρας αλλά και οι αξίες του ανθρώπου που βρίσκεται απέναντί σας.

check Όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσετε δια ζώσης τον επαγγελματία φροντίδας που σας ενδιαφέρει, συνήθως, από τα πρώτα λεπτά της οπτικής επαφής δημιουργούνται και τα πρώτα συμπεράσματα.

check Πολλές φορές αρκούμαστε στην πρώτη εντύπωση, επειδή θεωρούμε ότι είναι ενστικτωδώς σωστή. Μολαταύτα, υπάρχουν αρκετές φορές που το ένστικτο από μόνο του δεν επαρκεί και αυτό συμβαίνει γιατί από την πρώτη εντύπωση δεν προκύπτουν καθαρά και ακριβή συμπεράσματα για το χαρακτήρα του ατόμου.

Τι πρέπει να προσέχετε!
line

check Μην αναφέρετε τη διεύθυνση κατοικίας, εργασίας ή ηλεκτρονική διεύθυνση, το επώνυμό σας ή οποιαδήποτε στοιχεία επικοινωνίας οπουδήποτε στο προφίλ σας ή εκτός του προφίλ σας στο safecare.

check Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα αιτήσεων για θέσεις εργασίας του safecare για τη διαδικασία εύρεσης επαγγελματία / θέσης εργασίας.

check Αν κάποιος από τους επαγγελματίες σας στείλει μήνυμα με προσβλητικό περιεχόμενο ή με περιεχόμενο που δεν σχετίζεται με την αγγελία που έχει αναρτήσει, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

check Μην ξεκινήσετε οποιαδήποτε συνεργασία πριν γίνει κάποια προσωπική συνάντηση, κατά προτίμηση σε δημόσιο χώρο ή με κάποιο συνοδό και όχι στο σπίτι ή την εργασία σας.

check Μην αναφέρετε τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας, πιστωτικής κάρτας, λογαριασμού τραπέζης (ή οποιαδήποτε άλλα προσωπικά δεδομένα) σε άτομα που δεν έχετε συναντήσει.

check Κρατήστε σε εύκολο και προσβάσιμο σημείο το κινητό σας τηλέφωνο κατά την διάρκεια της συνάντησης.

check Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας. Μην προχωράτε σε μια συνεργασία που δεν σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια ή σας προβληματίζει.

safe-pos-leitourgei