Σχετικά με εμάς

sxetika-me-emas

Γνωρίστε μας
line

Είμαστε και οι ίδιοι γονείς!
line

Ξεκινήσαμε τη δική μας επιχειρηματική ιδέα έχοντας για αρκετά χρόνια την εμπειρία γονικής μέριμνας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει η εύρεση του ιδανικού ατόμου για την φύλαξη των παιδιών μας και τις δυσκολίες αυτού.

Η ανάγκη για αξιολογημένους ανθρώπους μας ενέπνευσε για την δημιουργία αυτής της υπηρεσίας. Η εμπειρία μας ως γονείς ήταν βέβαια φανταστική αλλά και εξαντλητική οπότε μας έδωσε μια πολλή καλή ευκαιρία για αυτό το εγχείρημα.

Δεν σταθήκαμε όμως μόνο σε αυτό, αποφασίσαμε πως η εξειδίκευση κυρίως στον τομέα του babysitting είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρουμε μέσω του safecare τις καλύτερες υπηρεσίες που μπορούμε, αξιολογώντας καλύτερα τα μέλη μας, παρέχοντας tips όπου χρειάζεται για την βέλτιστη αντιμετώπιση στην εργασία των επαγγελματιών, αλλά και για εμάς τους γονείς για την καλύτερη αξιολόγηση των επαγγελματιών φροντίδας.

Οι ανάγκες μας όμως κατά την πάροδο του χρόνου δεν περιορίστηκαν μόνο στην εύρεση babysitter και παιδαγωγού, χρειαστήκαμε και άλλες ειδικότητες π.χ. γηριατρικό νοσηλευτή, οικιακή βοηθό και γι’αυτό εντάξαμε και άλλες κατηγορίες επαγγελματιών φροντίδας με αξιολόγηση για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των αναγκών.

Όραμα & Στόχοι
line

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία, βλέποντας με ρεαλισμό την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί.

Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να βελτιώσουμε την ποιότητα στις υπηρεσίες που προσφέρονται σε όλους τους εργοδότες που έχουν ανάγκη να βρουν εξειδικευμένα άτομα αλλά και να δημιουργήσουμε μια ομάδα από επαγγελματίες που μέσα από τα εμφανή στοιχεία τους, τις συστάσεις και τις αξιολογήσεις θα βελτιώσουν τις παροχές τους και δεν θα σταθούν μόνο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και στον επαγγελματισμό.

safe-pos-leitourgei

Βρείτε μας επίσης: