Φύλαξη Παιδιών

babysitting

Φύλαξη Παιδιών
line

Τα παιδιά είναι ο λόγος της συνέχειας της ζωής, το νόημα, η χαρά και η παρηγοριά κάθε γονιού. Μέσα από τα παιδιά μαθαίνουμε και οι ίδιοι πώς να γίνουμε καλοί γονείς, πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλες τις καταστάσεις μέσα από την οικογένεια που δημιουργούμε, αλλά και πώς να αγαπάμε ανιδιοτελώς. Η φροντίδα και η φύλαξη των παιδιών μας είναι πάνω από κάθε άλλη υποχρέωση πρέπει να είναι ποιοτική και συνιστάται να γίνετε από Babysitter, Παιδαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Νηπιαγωγούς και Νταντάδες. Στη φροντίδα και την ανατροφή των παιδιών μας δεν παίζει ρόλο το αν έχουμε ή δεν έχουμε οικονομική επιφάνεια, αν θα του προσφέρουμε πολλά ή λίγα υλικά αγαθά, αλλά το πώς θα το μάθουμε να ζει και με αυτά που μπορούμε να του προσφέρουμε και να είναι ευτυχισμένο. Διότι κανένα παιδί δεν ευτύχησε πραγματικά με τα πλούτη ή τις ανέσεις, παρά μόνο με την αγάπη. Οι γονείς πασχίζουν στο να δώσουν ό,τι καλύτερο στα παιδιά τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι πρέπει να ανταπεξέρχονται και σε άλλες οικονομικές υποχρεώσεις.

Η φροντίδα και η φύλαξη των παιδιών σήμερα πρέπει να εξασφαλίζεται σε κατάλληλα χέρια (Babysitter, Παιδαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Νηπιαγωγούς, Νταντάδες) όταν οι γονείς πρέπει να λείπουν από το σπίτι και να ξέρουν ότι η επιλογή τους αυτή ήταν η σωστή. Οι καιροί είναι δύσκολοι, επισφαλείς και αβέβαιοι για όσους μεγαλώνουν παιδιά καθώς και για τα ίδια, γι’αυτό πρέπει κυριολεκτικά να «περνάει από κόσκινο» ο οποιοσδήποτε μπαίνει στο σπίτι μας ως φροντιστής παιδιού (Babysitter, Παιδαγωγός, Βρεφονηπιοκόμος, Νηπιαγωγός, Νταντά). Για το λόγο αυτό, όταν θα μπούμε στη διαδικασία να αναζητήσουμε ένα άτομο για τη φύλαξη ή τη φροντίδα των παιδιών μας, θα πρέπει να απευθυνθούμε σε κατάλληλους εξειδικευμένους επαγγελματίες (Babysitter, Παιδαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Νηπιαγωγούς, νταντάδες) και όχι σε γνώμες τρίτων προσώπων που θα συστήσουν έναν τυχαίο επαγγελματία φροντίδας.

Το safecare είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία φροντίδας που θα σας δώσει τη σιγουριά ότι θα κάνει σωστά τη δουλειά του και θα είστε βέβαιοι ότι η επιλογή που κάνατε ήταν σωστή. Στο safecare η οικογένεια είναι ζωτικής σημασίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι οι επαγγελματίες φροντίδας που θα αναζητήσετε, θα είναι αξιολογημένοι από τους συνεργάτες μας. Μέσα από μια μεγάλη κατηγορία επαγγελματιών φροντίδας όπως babysitter, βρεφοκόμους /βρεφονηπιοκόμους/ νταντάδες, αλλά και επαγγελματίες που θα φροντίσουν για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών σας, όπως νηπιαγωγοί και παιδαγωγοί, θα βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα πληροί τα κριτήριά σας. Μέσω της πλατφόρμας μας, θα μπορέσετε να αξιολογήσετε οι ίδιοι τα άτομα που είναι κατάλληλα για τη φροντίδα και τη φύλαξη των παιδιών σας.

Η διαδικασία είναι εύκολη:
line

Μέσα από την πλατφόρμα του safecare θα βρείτε το κατάλληλο άτομο για τη φροντίδα και τη φύλαξη των παιδιών σας που θα επιλέξετε ώστε να σας βοηθήσει. Τα επιβεβαιωμένα βιογραφικά και προφίλ των υποψηφίων, θα σας πληροφορήσουν  για τις συστάσεις, την προϋπηρεσία αλλά και τις μέρες που θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει ο επαγγελματίας φροντίδας παιδιού. Το safecare και οι συνεργάτες του βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου επαγγελματία φροντίδας (Babysitter, Παιδαγωγούς, Βρεφονηπιοκόμους, Νηπιαγωγούς, Νταντάδες), αλλά και πώς να δημοσιεύσετε την αγγελία σας ή να ζητήσετε προσωπικά στοιχεία του επαγγελματία φροντίδας που σας ενδιαφέρει.

safe-pos-leitourgei