Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε απορίες;
line

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημά σας.
Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση.
Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας!


Τα στοιχεία των επαγγελματιών του safecare δεν είναι ορατά στους εργοδότες.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, να αγοράσετε κάποιο πακέτο για εργοδότες, να αναρτήσετε θέση εργασίας και να αναμένετε αιτήσεις από τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται.

Για όσες αιτήσεις κάνετε αποδεκτές, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Επιπλέον, ως εργοδότες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τους επαγγελματίες φροντίδας που χρειάζεστε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Τα στοιχεία επικοινωνίας των εργοδοτών δεν είναι ορατά στο safecare.gr

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, να αποκτήσετε κάποιο πακέτο για επαγγελματίες, να ανεβάσετε βιογραφικό και να κάνετε αιτήσεις σε θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.

Οι εργοδότες θα δούν τις αιτήσεις σας και εάν τις εγκρίνουν, θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Όχι, τα στοιχεία των επαγγελματιών του safecare.gr δεν είναι ορατά στους εργοδότες με την εγγραφή τους.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο πακέτο για εργοδότες, να αναρτήσετε θέση εργασίας και να αναμένετε αιτήσεις από τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται.

Για όσες αιτήσεις κάνετε αποδεκτές, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Επιπλέον, ως εργοδότες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τους επαγγελματίες φροντίδας που χρειάζεστε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η έγκριση των θέσεων εργασίας που καταχωρούνται, γίνεται εντός 24 ωρών τις εργάσιμες μέρες και εντός 48 ωρών τις αργίες.

Ναί, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για νέες θέσεις εργασίας που καταχωρούνται στο safecare.gr και ταιριάζουν με αυτό που αναζητάτε.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις (job alerts) στο λογαριασμό σας, δηλώνοντας τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.

Όχι, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν είναι ορατά στο προφίλ σας.

Μπορούν να εμφανιστούν μόνο εάν κάνετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας και αυτές γίνουν αποδεκτές.

Μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών (όχι όμως και τα στοιχεία επικοινωνίας τους), επιλέγοντας: Βρές Επαγγελματία -> Αναζήτηση Βιογραφικών.

Εκεί μπορείτε να δηλώσετε τις παραμέτρους αναζήτησης και να βρείτε τα βιογραφικά που ταιριάζουν στον επαγγελματία που ψάχνετε.

Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του επαγγελματία, μπορείτε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του.

Ως εργοδότες έχετε όμως τη δυνατότητα να βρείτε τους επαγγελματίες φροντίδας που χρειάζεστε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας . Έπειτα, από τον λογαριασμό σας επιλέξτε Καταχώρηση θέσης εργασίας.

Στην περίπτωση αυτή κάντε αγορά της υπηρεσίας Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών από ΕΔΩ, δηλώστε τον αριθμό των ονομάτων και συμπληρώστε το/τα ονόματα των επαγγελματιών για τα οποία επιθυμείτε να αποκτήσετε επαφή.

Ολοκληρώστε την αγορά σας και εκπρόσωπος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας συντομα για την παραλαβή των στοιχείων από εσάς.

Κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Έπειτα, από τον λογαριασμό σας επιλέξτε διαχείρηση θέσεων εργασίας.

Στην λίστα παρουσιάζονται οι θέσεις εργασίας που έχετε καταχωρήσει και η κατάστασή τους: ενεργή ή έχει λήξει.

Εάν μία θέση είναι ενεργή τότε μπορείτε να την επεξεργαστείτε κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο με το μολυβάκι.

Για να διαγράψετε μία θέση εργασίας, πατήστε το εικονίδιο με το καλάθι των αχρήστων.

Θα ενημερώνεστε μέσω e-mail (στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας) ότι έχετε αιτήσεις για τη θέση εργασίας που δημοσιεύσατε.

Στην συνέχεια κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα και από τον λογαριασμό σας  επιλέξτε Διαχείριση αιτήσεων.

Ναί, μπορείτε να αναθέσετε σε σύμβουλό μας την εύρεση του επαγγελματία που αναζητάτε.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία ΕΔΩ.

Ναί, μπορείτε να απευθυνθείτε σε σύμβουλό μας για να σας βοηθήσει με την εγγραφή και να καταχωρήσει τα στοιχεία του βιογραφικού σας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία ΕΔΩ.

Μετά την δημιουργία του βιογραφικού σας και αφού αυτό εγκριθεί, θα πρέπει να καλέσετε ώστε να κανονιστεί ο τρόπος επιβεβαίωσης.

Η επιβεβαίωση του προφίλ και βιογραφικού σας γίνεται μέσω συνέντευξης η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2102204184 , με viber694 927 4488 ή με  effie safecare.gr

 

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 48 ωρών, ανάλογα και με τη δική σας διαθεσιμότητα.

Η επιβεβαίωση του προφίλ και του βιογραφικού σας γίνεται μέσω συνέντευξης η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, με viber 694 927 4488 ή με  effie safecare.gr

Καλέστε μας στο 210 2204184 ή στο 694 927 4488 για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το Video με το κινητό σας. Δείτε τις βασικές οδηγίες για βιντεοσκόπηση ΕΔΩ.

Στην συνέχεια θα πρέπει να συνδέσετε το κινητό σας στον υπολογιστή, ώστε να δείτε τα αρχεία φωτογραφιών και video από την κάρτα μνήμης του κινητού σας.

Αφού εντοπίσετε το αρχείο του video θα πρέπει να το επισυνάψετε σε e-mail που θα μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@safecare.gr μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να γνωρίζουμε ποιόν αφορά.

Ναί, το video CV που έχετε δημιουργήσει είναι στοιχείο του βιογραφικού σας και είναι ορατό σε όλους, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του βιογραφικού σας.