Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε απορίες;
line

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε κάθε πιθανό ερώτημά σας.
Εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε διευκρίνηση.
Θα χαρούμε να μιλήσουμε μαζί σας!


Τα στοιχεία των επαγγελματιών του Safecare δεν είναι ορατά στους εργοδότες.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, να αγοράσετε το πακέτο συνδρομής που σας ταιριάζει, να αναρτήσετε θέση εργασίας και να αναμένετε αιτήσεις από τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται.

Για όσες αιτήσεις κάνετε αποδεκτές, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Επιπλέον, ως εργοδότες λαμβάνετε από την ομάδα μας τα στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών που ταιριάζουν στη θέση εργασίας που προσφέρετε, ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει

Τα στοιχεία επικοινωνίας των εργοδοτών δεν είναι ορατά στο Safecare.gr για τα μη εγγεγραμμένα μέλη.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, να καταχωρήσετε το βιογραφικό σας και να κάνετε αιτήσεις στις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.

Οι εργοδότες θα δουν τις αιτήσεις σας και εάν τις εγκρίνουν, θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Εαν έχετε επιλέξει το πακέτο “Επιβεβαιωμένο Προφίλ” η ομάδα μας αναλαμβάνει να σας προτείνει σε Εργοδότες που αναζητούν υποψήφιους με τα προσόντα σας.

Όχι, τα στοιχεία των επαγγελματιών του Safecare.gr δεν είναι ορατά στους εργοδότες με την εγγραφή τους.

Για να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο πακέτο για εργοδότες, να αναρτήσετε θέση εργασίας και να αναμένετε αιτήσεις από τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται.

Για όσες αιτήσεις κάνετε αποδεκτές, θα παρουσιαστούν τα στοιχεία επικοινωνίας του επαγγελματία, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί του.

Επιπλέον, ως εργοδότες λαμβάνετε από την ομάδα μας τα στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών που ταιριάζουν στη θέση εργασίας που προσφέρετε, ανάλογα με το πακέτο που έχετε επιλέξει.

Αν επιθυμείτε να σας στείλουμε στοιχεία επιπλέον υποψηφίων, μπορείτε να επιλέξετε την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Η έγκριση των θέσεων εργασίας που καταχωρούνται, γίνεται εντός 24 ωρών τις εργάσιμες μέρες και εντός 48 ωρών τις αργίες.

Ναι, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο e-mail σας για νέες θέσεις εργασίας που καταχωρούνται στη Safecare.gr και ταιριάζουν με αυτό που αναζητάτε.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε ρυθμίσει τις ειδοποιήσεις (job alerts) στο λογαριασμό σας, δηλώνοντας τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν.

Όχι, τα προσωπικά σας στοιχεία δεν είναι ορατά στο προφίλ σας.

Μπορούν να εμφανιστούν μόνο εάν κάνετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας και αυτές γίνουν αποδεκτές.

Επίσης, εφόσον το έχετε επιλέξει, μπορούν να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας στους Εργοδότες που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για το επαγγελματικό προφίλ σας.

Μπορείτε να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών (όχι όμως και τα στοιχεία επικοινωνίας τους), επιλέγοντας: Αναζητώ Εργαζόμενο

Εκεί μπορείτε να δηλώσετε τις παραμέτρους αναζήτησης και να βρείτε τα βιογραφικά που ταιριάζουν στον επαγγελματία που ψάχνετε.

Κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του επαγγελματία, μπορείτε να δείτε το πλήρες βιογραφικό του.

Ως εργοδότες έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τους επαγγελματίες φροντίδας που χρειάζεστε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας . Έπειτα, από τον λογαριασμό σας επιλέξτε Καταχώρηση θέσης εργασίας.

Η ανάρτηση αγγελίας δεν είναι υποχρεωτική.

Στην περίπτωση που δεν επιλέξετε να δημοσιεύσετε αγγελία, η ομάδα μας θα σας στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας των υποψηφίων που ταιριάζουν με την περιγραφή της θέσης που θα μας δώσετε. Ο αριθμός των υποψηφίων που θα σας προωθήσουμε εξαρτάται από το πακέτο που έχετε επιλέξει.

Εάν δεν δημοσιεύσετε αγγελία, δεν θα μπορείτε να δεχθείτε αιτήσεις απευθείας από υποψηφίους επαγγελματίες.

Κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Έπειτα, από τον λογαριασμό σας επιλέξτε διαχείρηση θέσεων εργασίας.

Στην λίστα παρουσιάζονται οι θέσεις εργασίας που έχετε καταχωρήσει και η κατάστασή τους: ενεργή ή έχει λήξει.

Εάν μία θέση είναι ενεργή τότε μπορείτε να την επεξεργαστείτε κάνοντας κλίκ στο εικονίδιο με το μολυβάκι.

Για να διαγράψετε μία θέση εργασίας, πατήστε το εικονίδιο με το καλάθι των αχρήστων.

Θα ενημερώνεστε μέσω e-mail (στο e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας) ότι έχετε αιτήσεις για τη θέση εργασίας που δημοσιεύσατε.

Στην συνέχεια κάντε “Είσοδο” (login) στην πλατφόρμα και από τον λογαριασμό σας  επιλέξτε Διαχείριση αιτήσεων.

Ναι, μπορείτε να αναθέσετε σε σύμβουλό μας την εύρεση του επαγγελματία που αναζητάτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ναί, μπορείτε να απευθυνθείτε σε σύμβουλό μας για να σας βοηθήσει με την εγγραφή και να καταχωρήσει τα στοιχεία του βιογραφικού σας.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία ΕΔΩ.

Μετά την δημιουργία του βιογραφικού σας και αφού αυτό εγκριθεί, θα πρέπει να καλέσετε ώστε να κανονιστεί ο τρόπος επιβεβαίωσης.

Η επιβεβαίωση του προφίλ και βιογραφικού σας γίνεται μέσω συνέντευξης η οποία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 210 2204184  ή με  effie safecare.gr

 

Η διαδικασία ολοκληρώνεται εντός 48 ωρών, ανάλογα και με τη δική σας διαθεσιμότητα.

Η επιβεβαίωση του προφίλ και του βιογραφικού σας περιλαμβάνει:

  • την ηλεκτρονική αποστολή των εγγράφων που θέλετε να επιβεβαιωθούν (π.χ. ταυτότητα, πτυχία κτλ) στη διεύθυνση info@safecare.gr
  • προσωπική ή τηλεφωνική συνέντευξη με μέλος της ομάδας μας, έπειτα από προγραμματισμό ραντεβού

Μπορείτε να δημιουργήσετε το Video με το κινητό σας ή την κάμερα του υπολογιστή. Δείτε τις βασικές οδηγίες για βιντεοσκόπηση ΕΔΩ.

Αφού εντοπίσετε το αρχείο του video θα πρέπει να το επισυνάψετε σε e-mail που θα μας αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@safecare.gr μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας σας, ώστε να γνωρίζουμε ποιόν αφορά. Εναλλακτικά, μπορείτε να το “ανεβάσετε” στο Youtube και να επισυνάψετε το σύνδεσμο της ιστοσελίδας στο email που θα μας στείλετε.

Ναι, το video CV που έχετε δημιουργήσει είναι στοιχείο του βιογραφικού σας και είναι ορατό σε όλους, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του βιογραφικού σας.