Πληροφορίες για επαγγελματίες

Ιδανικό για Επαγγελματίες Φροντίδας που αναζητούν εργασία
line

Εάν είστε Επαγγελματίας στο χώρο της φροντίδας ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρία και ειδικές ανάγκες (ΑμεΑ), νοσηλευτής, ενδιαφέρεστε για θέσεις εργασίας σχετικές με την καθαριότητα χώρων ή επαγγελματίας σε συναφή αντικείμενα, τότε η Safecare μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την εργασία που αναζητάτε. Η ομάδα μας βρίσκεται κοντά σας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό και να αναδείξει τις ικανότητες και την αξιοπιστία σας.

check Η Safecare, εκτός από την απλή ανάρτηση του βιογραφικού σημειώματος, δίνει τη δυνατότητα να αιτηθεί ο επαγγελματίας φροντίδας την επιβεβαίωση των στοιχείων του βιογραφικού του από σύμβουλο της ομάδας μας καθώς και να αναρτήσει video CV του.

check Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιβεβαίωσης στοιχείων, μία ένδειξη που υποδηλώνει το επιβεβαιωμένο προφίλ και βιογραφικό, εμφανίζεται στην καρτέλα του Επαγγελματία Φροντίδας, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των εργοδοτών. Μόνο τα επιβεβαιωμένα προφίλ προωθούνται σε εργοδότες που αναθέτουν στη Safecare την αναζήτηση εργαζομένων.

Πώς λειτουργεί
line

αναζήτηση εργασίας

Η διαδικασία για τους Επαγγελματίες Φροντίδας είναι εύκολη και γρήγορη

Μπορείτε, χωρίς να εγγραφείτε, να δείτε τη λίστα των διαθέσιμων στην πλατφόρμα θέσεων εργασίας. Δεν έχετε όμως πρόσβαση στα αναλυτικά στοιχεία και δεν μπορείτε να κάνετε αίτηση σε αυτές τις θέσεις.

αναζήτηση εργασίας

Εγγραφείτε και δημιουργήστε δωρεάν λογαριασμό στην πλατφόρμα

Μπορείτε να αναρτήσετε το βιογραφικό σας εντελώς δωρεάν  και να αναβαθμίσετε το προφίλ σας επιλέγοντας το πακέτο συνδρομής που σας ταιριάζει όταν θελήσετε να επικοινωνήσετε με εργοδότες.

Θυμηθείτε ότι η συνδρομή σας επιτρέπει να κάνετε αίτηση σε όσες θέσεις εργασίας επιθυμείτε!

platform safecare

Εφόσον αποκτήσατε πακέτο συνδρομής μπορείτε:

check Να αναρτήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, το οποίο θα παρουσιαστεί στην πλατφόρμα safecare.gr, όταν ελεγχθεί από τους διαχειριστές

check Να επικοινωνήσετε με σύμβουλο της Safecare για να γίνει η επιβεβαίωση των στοιχείων σας

check Να αποστείλετε το Video CV με την παρουσίασή σας ώστε να το αναρτήσουμε στο προφίλ σας

check Να δείτε τα αναλυτικά στοιχεία και να επικοινωνήσετε με όσους εργοδότες επιθυμείτε

check Να αποθηκεύσετε τις θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν για να έχετε εύκολη πρόσβαση από το λογαριασμό σας.

check Να ρυθμίσετε το λογαριασμό σας ώστε να λαμβάνετε αυτόματες ειδοποιήσεις για νέες θέσεις εργασίας

check Οι εργοδότες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών.

platform safecarecheck Για να βρείτε εργασία θα πρέπει να κάνετε on-line αίτηση σε κάποια αναρτημένη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει. Ο αριθμός των αιτήσεων που μπορείτε να κάνετε είναι απεριόριστος
check Από τον λογαριασμό σας μπορείτε να διαχειρίζεστε τις αιτήσεις σας και να βλέπετε την κατάστασή τους.
Μια αίτηση μπορεί να είναι:
Σε αναμονή: όταν ο εργοδότης δεν την έχει επεξεργαστεί
Εγκρίθηκε: όταν περάσατε στη φάση της συνέντευξης
Απορρίφθηκε: όταν δεν περάσατε στην επόμενη φάση της συνέντευξης
Ανενεργή: όταν ο εργοδότης τη διέγραψε


check Επίσης μπορεί να δεχθείτε απευθείας τηλέφωνο από εργοδότη που έχει δει το βιογραφικό σας και έχει επικοινωνήσει με τη Safecare για την αποστολή των στοιχείων σας.

Επιβεβαίωση προφίλ
line

Επιθυμείτε το προφίλ σας να ξεχωρίζει; Επιλέξτε να κάνετε επιβεβαίωση προφίλ και κερδίστε το ενδιαφέρον των εργοδοτών!

Θυμηθείτε: Μόνο τα επιβεβαιωμένα βιογραφικά προωθούνται στους εργοδότες που αναθέτουν στην εταιρία μας την αναζήτηση εργαζομένων!

Η επιβεβαίωση του προφίλ και του βιογραφικού σας, γίνεται κατόπιν ραντεβού στα γραφεία της εταιρίας μας ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Video CV – Βασικές Οδηγίες Βιντεοσκόπησης
line

camera Μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε με την κάμερα του υπολογιστή ή του κινητού σας (το κινητό να είναι σε σταθερό σημείο)

 Για καλύτερη ποιότητα ήχου, τραβήξτε το βίντεο σε κλειστό χώρο. Καλύτερα η βιντεοσκόπηση να γίνει με το φυσικό φως ημέρας, το οποίο θα βρίσκεται πίσω από την κάμερα.

couch Φροντίστε ο χώρος που θα τραβήξετε το βίντεο να είναι καθαρός και τακτοποιημένος

speach-bubble Μιλήστε δυνατά και καθαρά. Στο τέλος της βιντεοσκόπησης μείνετε για λίγα δευτερόλεπτα στην ίδια θέση και χαμογελάστε!

smiley-faceΠεριγράψτε τον εαυτό σας με 2 λόγια π.χ. “Είμαι η Έφη, είμαι παιδαγωγός και εργάζομαι τα τελευταία 2 χρόνια. Παρακαλώ επιλέξτε με γιατί αγαπώ πολύ τα παιδιά! Ευχαριστώ πολύ.”

 

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα άτομα που είναι πρόθυμα να πούνε 2 λόγια για τον εαυτό τους μέσω βίντεο Προτιμούνται έναντι άλλων υποψηφίων της ίδιας ειδικότητας.

 

Το βίντεο CV μπορεί να αποσταλεί στο info@safecare.gr ή να σας καθοδηγήσει η ομάδα μας για τον τρόπο αποθήκευσης και αποστολής του

Διατηρήστε ενεργή τη συνδρομή σας!
line

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του safecare θα πρέπει να έχετε σε ισχύ κάποιο πακέτο συνδρομής.

Σε περίπτωση που το πακέτο συνδρομής σας έχει λήξει, θα πρέπει να αγοράσετε εκ νέου το πακέτο ή να το αναβαθμίσετε σε κάποιο άλλο μεγαλύτερης διάρκειας.

πακέτα για επαγγελματίες

Υποστήριξη από τον σύμβουλό μας!
line

Δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα;
Αναλαμβάνουμε την καταχώρηση του προφίλ και του βιογραφικού σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

210 2204184 

safe care_web 1024_final-09