Γιατί εμάς

Είμαστε δίπλα σας

για να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα, τόσο όσον αφορά την εύρεση  εργασίας όσο και την εύρεση του κατάλληλου επαγγελματία φροντίδας!

Γιατί safecare
line

check Δεν είμαστε ακόμα μία απρόσωπη πλατφόρμα. Γνωρίζουμε από κοντά τα μέλη μας και μιλάμε για τις ανάγκες τους, είμαστε δίπλα σας και μπορούμε να σας στηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστεί.

check Εάν δεν διαθέτετε εξοικείωση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, η υπηρεσία παρέχεται και μέσω τηλεφώνου.

check Η ομάδα μας αποτελείται από εργαζόμενους γονείς, δηλαδή από εμάς τους ίδιους, όπου έχουμε τις ίδιες ανάγκες με εσάς και χρειαζόμαστε και οι ίδιοι τη βοήθεια των επαγγελματιών φροντίδας που προτείνουμε.

check Βοηθάμε τους επαγγελματίες να είναι πιο αποδοτικοί δίνοντας, για παράδειγμα, υλικό που σχετίζεται με το αντικείμενό τους (δείτε αναλυτικά).

check ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΑΜΕ για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Η ομάδα μας έχει συναφείς πιστοποιήσεις όπως το «Babysitting Certification» από το HomePrep (division of Stautzenberger College).

check Στο safecare γίνεται πραγματική αξιολόγηση και εξακρίβωση των στοιχείων που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα των επαγγελματιών φροντίδας μας, έτσι ώστε οι εργοδότες να είναι σίγουροι για τα προσόντα και τις ικανότητές τους.

check Διενεργούμε έλεγχο στα προσωπικά στοιχεία και μιλάμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ με κάθε μέλος μας. Δεν κάνουμε απλή ανάρτηση του βιογραφικού. Εσείς από την άλλη, ενημερώνεστε για ποιούς επαγγελματίες φροντίδας παρέχουμε πιστοποίηση εγγράφων και για ποιούς όχι.

check Το safecare σας παρέχει συμβουλές για το τι πρέπει να ΠΡΟΣΕΞETE πριν διαλέξετε κάποιον επαγγελματία για την οικογένεια, την εργασία που χρειάζεστε, ή την επιχείρησή σας .

check Στο safecare θα βρείτε Βίντεο CV (λίγα λόγια από τον επαγγελματία προς τον υποψήφιο εργοδότη του) που διευκολύνει τους εργοδότες να επιλέξουν τον κατάλληλο γι’ αυτούς επαγγελματία φροντίδας. Μέσα από το Βίντεο CV μπορείτε να σχηματίσετε μια καλύτερη εικόνα, κάτι που δεν μπορεί να προσφέρει μια μόνο φωτογραφία.

check Στο safecare δεν ενοχλούμε τους εργοδότες και τους επαγγελματίες φροντίδας με διάφορα e-mails και μηνύματα προτείνοντας λύσεις που δεν ικανοποιούν τα κριτήριά τους, χωρίς προηγούμενο έλεγχο, καθώς όταν συμβαίνει αυτό, όχι μόνο αποδυναμώνεται η ίδια η χρήση της υπηρεσίας μας αλλά αποδομείται και η εμπιστοσύνη σας προς εμάς.

safe-pos-leitourgei