Πληροφορίες για Εργοδότες

Ιδανικό για εργοδότες!
line

Κατανοώντας τις ανάγκες αλλά και το δισταγμό σας απέναντι στους κλασσικούς τρόπους εύρεσης ενός φροντιστή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενός έμπειρου νοσηλευτή, μιας οικιακής βοηθού, ενός πεπειραμένου καθαριστή για την επιχείρησή σας, η ομάδα της Safecare σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και προσωποποιημένη βοήθεια για την αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη.

Εύκολα. Γρήγορα. Με ασφάλεια.

 

check Στη Safecare αποκτάτε τη δυνατότητα πρόσβασης στο βιογραφικό, τις συστάσεις αλλά και τις πιστοποιήσεις των υποψηφίων

check Θεωρούμε ότι η αξία της προσφοράς μας είναι τόσο στον έλεγχο και την εξακρίβωση των στοιχείων αυτών όσο και στην προσωπική άποψη μέσω της απαραίτητης συνέντευξης με τον κάθε επαγγελματία.

check Επιλέξτε μέσα από τα επιβεβαιωμένα βιογραφικά του safecare τον επαγγελματία που καλύπτει τις ανάγκες σας!

Πώς λειτουργεί
line

platform safecare

Ως Εργοδότες που ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο τομέα Επαγγελματιών Φροντίδας (πχ καθηγητών, οικιακών βοηθών, γεωπόνων, φροντιστών σπιτιού, φροντιστών κατοικίδιων, φροντιστών κήπου κ.λπ.), μπορείτε να προβείτε σε Αναζήτηση βιογραφικών και να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών φροντίδας του safecare.

platform safecare

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους Επαγγελματίες φροντίδας του safecare.gr θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να αγοράσετε κάποιο πακέτο συνδρομής το οποίο θα σας δώσει δυνατότητα να αναρτήσετε θέσεις εργασίας.
Δείτε τα πακέτα για εργοδότες

platform safecareΑναρτήστε τη θέση εργασίας που προσφέρετε, περιγράφοντας ακριβώς το τι ζητάτε από τον επαγγελματία με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε, καθώς και τα χαρακτηριστικά της θέσης (Πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση, περιστασιακή κ.λ.π.).

Εφόσον δημοσιεύσετε τη θέση εργασίας, οι επαγγελματίες του safecare.gr μπορούν να κάνουν αιτήσεις για τη θέση που δημοσιεύσατε.

platform safecareΣτον λογαριασμό σας στο safecare.gr μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τις αιτήσεις των επαγγελματιών και συγκεκριμένα:
check Να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών που έχουν κάνει αίτηση και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

check Να εγκρίνετε μία αίτηση, το οποίο σημαίνει ότι θα επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία για να συναντηθείτε μαζί του. Ο Επαγγελματίας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω του safecare.gr) για την αποδοχή της αίτησής του ώστε να αναμένει επικοινωνία από εσάς.

check Να απορρίψετε μία αίτηση όταν το βιογραφικό του επαγγελματία δεν καλύπτει τις ανάγκες σας. Ο Επαγγελματίας επίσης θα ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού του στο safecare.gr.

– Εναλλακτικά –

stooxeia epaggelmationΆμεση επικοινωνία

Έχετε τη δυνατότητα να βρείτε τους επαγγελματίες φροντίδας που χρειάζεστε και να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί τους, χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία Αγοράς Προσωπικών Στοιχείων Επαγγελματιών.

Διατηρήστε ενεργή τη συνδρομή σας!
line

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του safecare πρέπει να έχετε σε ισχύ κάποιο πακέτο συνδρομής.

Σε περίπτωση που το πακέτο συνδρομής σας έχει λήξει, θα πρέπει να αγοράσετε εκ νέου  το πακέτο ή να το αναβαθμίσετε σε κάποιο άλλο μεγαλύτερης διάρκειας.

πακέτα για εργοδότες

Υποστήριξη από τον σύμβουλό μας!
line

Δεν έχετε χρόνο να βρείτε τον επαγγελματία που αναζητάτε;
Αναλαμβάνουμε να βρούμε τον κατάλληλο για εσάς επαγγελματία φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

210 2204184 

safe care_web 1024_final-09