Πληροφορίες για Εργοδότες

Ιδανικό για εργοδότες!
line

Κατανοώντας τις ανάγκες αλλά και το δισταγμό σας απέναντι στους κλασσικούς τρόπους εύρεσης ενός φροντιστή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενός έμπειρου νοσηλευτή, μιας οικιακής βοηθού, ενός πεπειραμένου καθαριστή για την επιχείρησή σας, η ομάδα της Safecare σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και προσωποποιημένη βοήθεια για την αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη.

Εύκολα. Γρήγορα. Με ασφάλεια.

 

check Στη Safecare αποκτάτε τη δυνατότητα πρόσβασης στο βιογραφικό, τις συστάσεις αλλά και τις πιστοποιήσεις των υποψηφίων

check Η ομάδα μας προσφέρει εξειδικευμένη αναζήτηση σε όλους τους εργοδότες και προωθεί τα στοιχεία επικοινωνίας των υποψηφίων που ταιριάζουν στην θέση εργασίας τους. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η εύρεση προσωπικού άμεσα και αξιόπιστα

check Η Safecare προσφέρει υπηρεσίες Επιβεβαίωσης Επαγγελματικών Προφίλ, ταυτοποιώντας τα τυπικά προσόντα των Υποψήφιων Επαγγελματιών

Πώς λειτουργεί
line

platform safecare

Ως Εργοδότες που ενδιαφέρεστε για κάποιο συγκεκριμένο τομέα Επαγγελματιών Φροντίδας (πχ οικιακών βοηθών, φροντιστών σπιτιού, οικιακών βοηθών, γηροκόμων, φροντιστών ΑμεΑ κ.λπ.), μπορείτε να προβείτε σε Αναζήτηση βιογραφικών και να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών φροντίδας της Safecare.

platform safecare

Για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους Επαγγελματίες φροντίδας της safecare.gr θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να αγοράσετε κάποιο πακέτο συνδρομής το οποίο θα σας δώσει δυνατότητα να αναρτήσετε θέσεις εργασίας και να λάβετε στοιχεία επικοινωνίας επαγγελματιών.
Δείτε τα πακέτα για εργοδότες

platform safecareΑναρτήστε τη θέση εργασίας που προσφέρετε, περιγράφοντας ακριβώς το τι ζητάτε από τον επαγγελματία με τον οποίο θέλετε να συνεργαστείτε, καθώς και τα χαρακτηριστικά της θέσης (Πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση, περιστασιακή κ.λ.π.).

Εφόσον δημοσιεύσετε τη θέση εργασίας, οι επαγγελματίες της Safecare.gr μπορούν να κάνουν αιτήσεις για τη θέση που δημοσιεύσατε.

platform safecareΣτον λογαριασμό σας στη Safecare.gr μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τις αιτήσεις των επαγγελματιών και συγκεκριμένα:
check Να δείτε τα βιογραφικά των επαγγελματιών που έχουν κάνει αίτηση και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

check Να εγκρίνετε μία αίτηση, το οποίο σημαίνει ότι θα επικοινωνήσετε με τον επαγγελματία για να συναντηθείτε μαζί του. Ο Επαγγελματίας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω της Safecare.gr) για την αποδοχή της αίτησής του ώστε να αναμένει επικοινωνία από εσάς.

check Να απορρίψετε μία αίτηση όταν το βιογραφικό του επαγγελματία δεν καλύπτει τις ανάγκες σας. Ο Επαγγελματίας επίσης θα ενημερωθεί μέσω του λογαριασμού του στη Safecare.gr.

Διατηρήστε ενεργή τη συνδρομή σας!
line

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του safecare πρέπει να έχετε σε ισχύ κάποιο πακέτο συνδρομής.

Σε περίπτωση που το πακέτο συνδρομής σας έχει λήξει, θα πρέπει να αγοράσετε εκ νέου  το πακέτο ή να το αναβαθμίσετε σε κάποιο άλλο μεγαλύτερης διάρκειας.

πακέτα για εργοδότες

Υποστήριξη από τον σύμβουλό μας!
line

Δεν έχετε χρόνο να βρείτε τον επαγγελματία που αναζητάτε;
Αναλαμβάνουμε να βρούμε τον κατάλληλο για εσάς επαγγελματία φροντίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

210 2204184 

safe care_web 1024_final-09