Προσωπικά δεδομένα

Γενικά
line

Το Safecare προσπαθεί να ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες και καθιερωμένες εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών και την αδιάλειπτη διαθεσιμότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, ακολουθεί δε, τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν.2472/1997, όπως ισχύει σήμερα.

Κινούμενη εντός νομικού πλαισίου, το Safecare διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους του παρόντος. Σε τέτοια περίπτωση, θα αλλάξουμε την ημερομηνία επεξεργασίας του αρχείου αυτού. Τελευταία ημερομηνία τροποποίησης των όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι: 9.10.2019

Επισκέπτες της τοποθεσίας που είναι ανήλικοι, έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους σκοπούς;
line

Συλλέγουμε πληροφορίες μέσω της εγγραφής σας στην πλατφόρμα του Safecare, της εγγραφής σας στο newsletter ή μέσω προωθητικών ενεργειών διαφόρων τύπων,. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν: ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση σπιτιού, αριθμό πιστωτικής κάρτας.

Τα στοιχεία αυτά μπορούν να χρησιμοποιούνται για να σας αποστέλλουμε περιοδικά ηλεκτρονικά μηνύματα που αφορούν τον λογαριασμό σας. Επίσης για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας/ προώθησης πωλήσεων.

Παράλληλα, δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού τους ή μέσω της αποστολής σχετικού αιτήματος στην διεύθυνση info@safecare.gr

Τέλος, τα στοιχεία σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν για την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων για λογαριασμό του Safecare.

Σε περίπτωση συναλλαγής μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ολοκλήρωσή της, τα προσωπικά σας δεδομένα (στοιχεία πιστωτικής κάρτας), δεν διατηρούνται στον εξυπηρετητή μας (server).

Χρησιμοποιούμε cookies;
line

Ναι. Τα cookies είναι μικρά αρχεία τα οποία αποθηκεύει η τοποθεσία ή ο παροχέας υπηρεσιών της στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μέσω του φυλλομετρητή (αν έχετε ενεργοποιήσει την δυνατότητα αυτή). Αυτό επιτρέπει στην τοποθεσία ή τον παροχέα να «θυμάται» συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς, την επόμενη φορά που θα επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

Αποκάλυψη πληροφοριών σε τρίτους γίνεται;
line

Το Safecare με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί, μισθώνει ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Αυτή η δέσμευση δεν περιλαμβάνει έμπιστα τρίτα πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) με τα οποία συνεργαζόμαστε για την λειτουργία της τοποθεσίας και την παροχή των υπηρεσιών μας προς τους χρήστες, εφόσον συμφωνούν (τα τρίτα πρόσωπα) στην διατήρηση του απορρήτου των προσωπικών πληροφοριών.

Μόνη εξαίρεση από την δέσμευση αυτή αποτελεί η περίπτωση που έχει μεσολαβήσει προηγούμενη ενημέρωση του πελάτη ή/και ο πελάτης έχει δώσει την συγκατάθεση του

κατά την συλλογή των στοιχείων του, ή/και αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων. Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες όταν απαιτείται από διάταξη του νόμου ή/και για να προστατέψουμε τα δικά μας ή τρίτων δικαιώματα και ασφάλεια.

Παρόλα αυτά, μη ταυτοποιημένες, γενικές πληροφορίες για τους χρήστες, μπορούν να παραχωρηθούν σε τρίτους για εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους λόγους.

Τι ισχύει για τους συνδέσμους προς τρίτους;
line

Ενδέχεται, κατά την κρίση μας, να συμπεριλαμβάνουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Οι τοποθεσίες τέτοιων τρίτων, διέπονται από τους δικούς τους ξεχωριστούς όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Δεν έχουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Ωστόσο, για να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του Safecare, δεχόμαστε οποιοδήποτε σχόλιο για τις τοποθεσίες αυτές.

Έλεγχος προϋποθέσεων χρήσης των προσωπικών δεδομένων
line

Η Εταιρεία μας τηρεί αρχείο με τα ανωτέρω προσωπικά στοιχεία σας, για όσο χρονικό διάστημα είσαστε εγγεγραμμένο μέλος του Safecare.

Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα της πρόσβασης στα προσωπικά τους στοιχεία (άρθρο 12 Ν. 2472/1997), καθώς και το δικαίωμα να ζητήσουν την αλλαγή ή και την διαγραφή ακόμα των προσωπικών τους στοιχείων και δύνανται εν γένει να προβάλλουν οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν (άρθρο 13 Ν.2472/1997).

Η διαγραφή των στοιχείων του λογαριασμού μπορεί να γίνει με αποστολή σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος στην διεύθυνση info@safecare.gr.

Προστασία παιδιών
line

Το Safecare ακολουθεί αυστηρά τις σαφείς πολιτικές υπέρ των παιδιών.

α) Η συλλογή, χρήση και διάθεση των προσωπικών τους δεδομένων καθώς και των δεδομένων της οικογένειας τους γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή έγκριση των κηδεμόνων τους.

β) προσπαθούμε ώστε το περιεχόμενο των διαφημίσεων / διαφημιστικών μηνυμάτων:

– Να μην επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά σε πνευματικό και ηθικό επίπεδο.

– Να μην δίνεται παραπλανητική εικόνα της ποιότητας, του μεγέθους της αξίας ή της απόδοσης των διαφημιζόμενων εμπορευμάτων.

Αποδοχή των όρων
line

Χρησιμοποιώντας αυτή την τοποθεσία, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων του παρόντος.

Επικοινωνία
line

Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων του Safecare, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο :info@safecare.gr ή στη διεύθυνση αλληλογραφίας: Τ.Θ. 1416, 60200 Λιτόχωρο Πιερίας.