Φροντίδα Ηλικιωμένων

healthcare-elderly-care

Φροντίδα ηλικιωμένων
line

Το γήρας, μια περίοδος στη ζωή του ανθρώπου, που αναπόφευκτα έρχεται και φέρνει μαζί του πολλές φορές και προβλήματα. Το σημαντικό κομμάτι είναι πως διαχειρίζεται κανείς αυτή τη δύσκολη μεν αλλά και γεμάτη εμπειρίες περίοδο. Οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας χρήζουν της αμέριστης προσοχής και φροντίδας μας, ως ελάχιστο τίμημα απέναντι σε όσα έκαναν για εμάς. Η φροντίδα των δικών μας ηλικιωμένων πρέπει να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνιστάται να γίνετε από εξιδανικευμένους επαγγελματίες Γηροκόμους, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Εργoθεραπευτές, Ψυχολόγους κ.α.

Τα σημερινά δεδομένα δείχνουν ότι οι ηλικιωμένοι κατέχουν ένα μεγάλο αριθμό του δημογραφικού ποσοστού της χώρας που όμως, ίδια η κοινωνία και μετέπειτα εμείς τους εναποθέτουμε στο περιθώριο, ως μη χρήσιμους πλέον. Αυτή η αντίληψη είναι κατά πλειοψηφία, λάθος, καθώς οι ηλικιωμένοι μπορούν ακόμα να προσφέρουν πολλά και δη στις οικογένειές τους. Πόσες φορές, εμείς οι ίδιοι σα γονείς δεν ζητήσαμε από τον παππού και τη γιαγιά να κρατήσουν τα εγγόνια τους; Πόσες φορές οι παππούδες και οι γιαγιάδες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους στην ανατροφή τους ή στη συνεισφορά των εξόδων της οικογένειάς τους; Για όλους αυτούς τους λόγους και πολλούς περισσότερους, οι ηλικιωμένοι γονείς και συγγενείς μας είναι το κομμάτι του εαυτού μας που καλούμαστε εμείς τώρα να βοηθήσουμε και να ζήσουν αξιοπρεπώς την υπόλοιπη ζωή τους.

Η φροντίδα των ηλικιωμένων είναι μέλημά μας να γίνετε από εξιδανικευμένους επαγγελματίες (Γηροκόμους, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Εργoθεραπευτές, Ψυχολόγους κ.α.). Επειδή όμως ο τρόπος της ζωής έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν και οι οικογένειες πλέον έχουν πολλές υποχρεώσεις με την εργασία, τα παιδιά κλπ, οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει. Αυτό όμως δεν επιτυγχάνεται με το να στείλουμε τον υπερήλικα γονέα μας σε ένα γηροκομείο, αφήνοντάς τον με μια τυπική φροντίδα και απομονωμένο από όλη του την οικογένεια. Αυτό, όχι μόνο θα έχει αντίκτυπο στην ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία του υπερήλικα, που θα πιστεύει ότι γίνεται βάρος στα παιδιά του αλλά και σε εμάς τους ίδιους που θα τους έχουμε συνέχεια έγνοια και άγχος για το αν φροντίζονται καλά.

Το safecare, με γνώμονα τη γνώση πάνω στη φροντίδα της οικογένειας, παρέχει σε εσάς και στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας, τους καλύτερους επαγγελματίες φροντίδας πάνω στη φροντίδα ηλικιωμένων στο σπίτι (Γηροκόμους, Νοσηλευτές, Φυσικοθεραπευτές, Εργoθεραπευτές, Ψυχολόγους κ.α.). Η φροντίδα ηλικιωμένων μπορεί να περιλαμβάνει τη φύλαξη, την περιποίηση ,τη διεκπεραίωση των εξωτερικών εργασιών (πληρωμή λογαριασμών, ψώνια κλπ), τη συντροφιά αλλά και την αποθεραπεία σε ηλικιωμένα άτομα με κινητικά προβλήματα. Το safecare θα σας βοηθήσει να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία Γηροκόμο, Εργοθεραπευτή, Φυσικοθεραπευτή, Νοσηλευτή ή Ψυχολόγο που θα μεριμνήσει για την καλύτερη δυνατή φροντίδα του υπερήλικα.

Η διαδικασία είναι εύκολη:
line

Εγγραφείτε και δημιουργήστε λογαριασμό στην πλατφόρμα του safecare ως Εργοδότης που ψάχνει να προσλάβει κάποιον. Μέσα από τα επιβεβαιωμένα προφίλ των φροντιστών ηλικιωμένων (Γηροκόμων, Νοσηλευτών, Φυσικοθεραπευτών, Εργoθεραπευτών, Ψυχολόγων κ.α.), θα βρείτε το κατάλληλο άτομο που θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σας. Το safecare και οι συνεργάτες του βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου επαγγελματία, αλλά και πώς να δημοσιεύσετε την αγγελία σας ή να ζητήσετε προσωπικά στοιχεία του επαγγελματία φροντίδας που σας ενδιαφέρει.

safe-pos-leitourgei