Φροντίδα Οικίας

frontida-oikeias

Φροντίδα σπιτιού
line

Το σπίτι μας, είναι το καταφύγιό μας, η εστία και η βάση της οικογένειας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι έδιναν τεράστια σημασία στην κατοικία τους, γι’αυτό και λάτρευαν θεότητες όπως η Εστία και είχαν έναν ιδιαίτερο βωμό στο σπίτι τους, ευχαριστώντας τη θεά και εξασφαλίζοντας μέσω αυτής, την ευημερία και την ευτυχία του οίκου τους. Η σημασία του οίκου, δεν έχει αλλάξει στις μέρες μας, καθώς πάντα επιθυμούμε να είναι ευπρεπές και καθαρό ώστε και εμείς οι ίδιοι να αισθανόμαστε όμορφα όσο μένουμε σ’αυτό. Η σωστή φροντίδα του σπιτιού μας αντικατοπτρίζει και ένα κομμάτι μας, αφού αναλόγως της βαρύτητας που δίνουμε σ’αυτό , φαίνεται και η ψυχική μας διάθεση. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και όταν αλλάζουμε κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι, είτε επειδή χρειαζόμαστε μια αλλαγή στο περιβάλλον που ζούμε είτε όταν πρόκειται να προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Η φροντίδα σπιτιού αποτελεί μια καθημερινότητα για όλα τα νοικοκυριά και συνιστάται να γίνετε από εξιδανικευμένους επαγγελματίες (Οικιακούς βοηθούς, Καθαρίστριες). Ο πολυάσχολος όμως τρόπος ζωής και ειδικά των γυναικών, δεν τους δίνει πλέον την πολυτέλεια του χρόνου ώστε να ασχοληθούν με το σπίτι τους όπως θα ήθελαν. Πολλές φορές θα αποτανθούμε στην αναζήτηση (Οικιακού βοηθού, Καθαρίστριας) που όμως δε γνωρίζουμε πολλά για το άτομό του είτε γιατί δεν έχει τις κατάλληλες συστάσεις από κάποιον προηγούμενο εργοδότη είτε γιατί μας τον είχαν συστήσει τρίτα πρόσωπα. Αυτό όμως τείνει να σταματάει σταδιακά, καθώς υπάρχουν νέοι τρόποι εύρεσης επαγγελματιών φροντίδας, το safecare βρίσκει το σωστό επαγγελματία φροντίδας για την κατάλληλη δουλειά που επιθυμείτε. Η φροντίδα σπιτιού περιλαμβάνει πολλές εργασίες που ενδεχομένως, λόγω άλλων υποχρεώσεων να μην προλαβαίνουμε να τις κάνουμε οι ίδιοι ή είναι βαριές δουλειές που δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε χωρίς βοήθεια.

Η φροντίδα του σπιτιού σας, βρίσκεται στην υπηρεσία του safecare. Μέσω της πλατφόρμας μας μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα άτομα για την φροντίδα του σπιτιού σας, (Οικιακή βοηθό, Καθαρίστρια) για το καθάρισμα, το σιδέρωμα και την προετοιμασία του φαγητού αλλά και τον φροντιστή των εξωτερικών σας εργασιών όπως Κηπουρούς ή Γεωπόνους, φροντιστές των κατοικίδιων σας. Η φροντίδα του σπιτικού σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

Η διαδικασία είναι εύκολη:
line

Μέσα από την πλατφόρμα του safecare θα βρείτε τον κατάλληλο φροντιστή σπιτιού (Οικιακή βοηθό, Καθαρίστρια), που θα επιλέξετε ώστε να σας βοηθήσει. Τα επιβεβαιωμένα βιογραφικά και προφίλ των υποψηφίων, θα σας πληροφορήσουν για τις συστάσεις, την προϋπηρεσία αλλά και τις μέρες που θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει ο κάθε φροντιστής σπιτιού. Το safecare και οι συνεργάτες του βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου επαγγελματία φροντίδας, αλλά και πώς να δημοσιεύσετε την αγγελία σας ή να ζητήσετε προσωπικά στοιχεία του επαγγελματία φροντίδας που σας ενδιαφέρει.

safe-pos-leitourgei