Eleanna Kalaviti
Αποκτήστε πακέτο συνδρομής και αναρτήστε τη θέση εργασίας που θέλετε ώστε να δέχεστε on-line αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες.
Γενικές Πληροφορίες
- Εθνικότητα ΕΛΛΑΔΑ
- Μητρική Γλώσσα Ελληνικά
- Περιοχή Νότια Προάστια
- Φύλο Γυναίκα
- Επιθυμητός Μισθός (Ευρώ) 700
- Επίπεδο Μόρφωσης Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
- Έτη Προϋπηρεσίας 4
- Είδος Απασχόλησης Μερική Απασχόληση, Ευκαιριακή Απασχόληση
- Δίπλωμα Οδήγησης Όχι
- Διαθεσιμότητα 08.00-16.00, 16.00-22.00, Σάββατο, Κυριακή
- Κατηγορία Εργασίας Γηροκόμος, Καθαριστής/ Καθαρίστρια, Οικιακή βοηθός, Φροντίδα Ηλικιωμένων
Καλώς ήρθατε στην σελίδα μου εγώ είμαι η Ελεάννα Καλαβίτη και θα σας πω την ιστορία μου
Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία. Ήμουν αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής με πολλούς αγώνες και πολλά μετάλλια. Μετά τα παράτησα γιατί κουράστηκα να ζω σε αυτές τις “συνθήκες”. Άρχισα μετά από 1-2 χρόνια να ψαχνω διάφορα πράγματα πάνω στον χορό. Έκανα ερασιτεχνικά για μικρά χρονικά διαστήματα διάφορα ήδη χορού όπως:
Tango, Valse, ένα-δύο μαθήματα Κλασικού Χορού, Hip-Hop Rnb, Μοντέρνο.
Ύστερα έγινα μέλος της Ομάδας Sunshine όπου κάναμε ερασιτεχνικές παραστάσεις. Και από εκεί ανακάλυψα ότι αγαπάω τον χορό. Δεν ηξερα πως να φερθώ σε αυτόν τον χώρο όποτε συνέχισα να ψάχνω τα ήδη χορού έκανα Λατίνο-αμερικανικους χορούς, Οριεντάλ, ,Jazz.
Τελικά βρήκα ότι μπορείς να το σπουδάσεις και χρειάζεται να δώσεις εξετάσεις Κλασικού Χορού και Σύγχρονου. Μέσα σε ένα χρόνο χωρίς να πηγαίνω συστηματικά στην σχολή χορού έμαθα αυτά τα δύο ήδη χορού.Μετα την καλοκαιρινή προετοιμασία στην σχολή έδωσα και πέρασα! Προφανώς δεν το περίμενα χάρηκα ,στο πρώτο έτος άρχισα να μπαίνω στο χώρο της τέχνης, με μερικά πράγματα ξαφνιάστηκα όπως με το πόσα μαθήματα κάνεις και πόσες ώρες είσαι μέσα στην σχολή.
Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία μου για την συνέχεια στείλε μου μήνυμα