Χριστούγεννα με τον παππού και τη γιαγιά!

Χριστούγεννα σημαίνει χαρά! Χαρά με όποιον τρόπο ο καθένας έχει στο μυαλό του. Σημαίνει στολισμένο σπίτι, φωτάκια, γλυκά, χαμόγελα, δώρα, Άγιος Βασίλης, Χριστουγεννιάτικες ταινίες, ψώνια, τηλεφωνήματα για ευχές, γράμματα και κάρτες για τους πιο μακρινούς αγαπημένους, ζάχαρη άχνη παντού, ζεστασιά, αγάπη και ευκαιρία για αναμνήσεις. Πάνω απ’ όλα όμως, σημαίνει χρόνος με την οικογένεια. Χρόνος για να χαρούμε όλα τα παραπάνω που αυτή την υπέροχη εποχή του χρόνου έχουν πάντα μια επιπλέον ομορφιά.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ανυπομονεί για τα Χριστούγεννα. Αναμφισβήτητα, οι βασικοί πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά τα οποία όλοι έχουμε πρώτα στο μυαλό μας, αλλά οι παππούδες και οι γιαγιάδες της οικογένειας απολαμβάνουν και ζωντανεύουν τα Χριστούγεννα με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Οι ηλικιωμένοι μας είναι αυτοί που με φροντίδα θα γράψουν κάρτες για όλους, αυτοί που θα διαβάσουν αγόγγυστα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια ξανά και ξανά, που θα διδάξουν τη νέα γενιά ποιο είναι το μυστικό για τα καλύτερα μελομακάρονα, που θα θυμηθούν κάθε εορταστικό τραγούδι και παράδοση, που θα δώσουν χαρτζιλίκι με συνωμοτικό βλέμμα, που θα παίξουν επιτραπέζια μέχρι τελικής πτώσης, που θα γελάσουν με όλα τα αστεία, ακόμα και τα όχι τόσο πετυχημένα. Είναι η εποχή που νιώθουν χρήσιμοι, που η κούραση δεν τους ενοχλεί, που ακόμα και όλα όσα φαίνονται αγγαρεία έχουν νεραιδόσκονη και δεν είναι πια, είναι η εποχή που δεν θα τους γκρινιάξουμε ότι κακομαθαίνουν με δώρα ή ταιζουν γλυκά τα παιδιά μας παραπάνω από ό,τι πρέπει, είναι οι μέρες που επιτρέπονται όλα λίγο παραπάνω. Δώστε αρμοδιότητες στους παππούδες και τις γιαγιάδες, αλλά και τα παιδιά. Η μία μεριά προσέχει την άλλη και προσφέρει με έναν τρόπο που είναι μοναδικός, μια σχέση ζωής που δεν αναπληρώνεται. Ας ενισχύσουμε λοιπόν αυτή την αλληλεπίδραση κι ας δώσουμε την ευκαιρία στους ηλικιωμένους της οικογένειάς μας να είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στη ζωή των παιδιών μας αυτές τις γιορτινές μέρες.

Η Safecare εύχεται χρόνια πολλά, καλά κι ευλογημένα με υγεία και αγάπη στα σπίτια όλων. Και αν οι μέρες έχουν πολλές υποχρεώσεις, θυμηθείτε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στην προσωρινή ή μόνιμη βοήθεια για καθαριότητα χώρου και  φροντίδας ατόμων σε ανάγκη. Είμαστε μόνο ένα τηλέφωνο μακριά. 😊

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος