Είσαι άνεργος; Νέα πλατφόρμα στο Βόλο σου βρίσκει δουλειά!

Η Έφη είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα!

Θα την εμπιστευτείς από το πρώτο λεπτό και θα τη θαυμάσεις αφού ήρθε με την ιδέα της να προσθέσει σ ένα μεγάλο επιχειρηματικό κένο που υπάρχει στη πόλη μας!

Η επιχείρηση της θα είναι online και θα σας χαρίζει υπηρεσίες με απόλυτη ασφάλεια, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε δεκάδες Βολιώτες να εργαστούν!

Safecare.gr!

Ψάχνεις κάποιον για τη φροντίδα του σπιτιού σου, του παιδιού σου ή των ηλικιωμένων γονιών σου;

Θες να συνεργαστείς με κάποιον που θα μπει στο σπίτι σου ή στην επιχείρηση σου, αλλά φοβάσαι για το αν θα ξέρει όντος το αντικείμενο, αν θα είναι αυτός που λέει, αν θα έχει όντος τις γνώσεις;

Η Έφη έρχεται για να σου παρέχει όλες τις παραπάνω και όχι μόνο υπηρεσίες με ασφάλεια!

Ειδικότερα στη σελίδα του Safecare.gr στο Facebook η ίδια αναφέρει:

«Τo Safecare.gr είναι μία εξελιγμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών Φροντίδας & Εκπαίδευσης παιδιών, Φροντίδας κτιρίων & Φροντίδας ηλικιωμένων.Οι Επαγγελματίες που συνεργάζονται με το Safecare.gr μπορούν να καλύψουν πολλαπλές ανάγκες της οικογένειας αλλά και των επιχειρήσεων όπως:

– Φύλαξη παιδιού
– Φροντίδα & Εκπαίδευση παιδιού
– Καθαρισμός & Φροντίδα οικίας
– Καθαρισμός & Φροντίδα επαγγελματικού χώρου
– Φροντίδα ηλικιωμένου

Εάν είστε επαγγελματίας μπορείτε να εγγραφείτε και να συνεργαστείτε με το Safecare.gr, ώστε να βρείτε εργασία στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Οι γονείς, οι οικογένειες & οι επιχειρήσεις μπορούν, με την εγγραφή τους στο Safecare.gr, να αποκτήσουν πρόσβαση σε εξακριβωμένα βιογραφικά επαγγελματιών που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Εάν είστε επαγγελματίας και ψάχνετε για εργασία στο αντικείμενό σας (Φροντίδα παιδιών, Φροντίδα οικίας, Εκπαίδευση Παιδιών, Απασχόληση παιδιών, Φροντίδα ηλικιωμένων) τότε το safecare.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Σε λίγο καιρό από τώρα θα λειτουργήσει κανονικά λύνοντάς μας κυριολεκτικά τα χέρια!

Επικοινωνήστε μαζί τους στο 6949274488 για να σας ενημερώσουν για τις δυνατότητες συνεργασίες ή στείλτε το βιογραφικό σας στο info@safecare.gr

Έφη σ ευχαριστούμε, είμαστε βέβαιη ότι η ιδέα σου θα αγκαλιαστεί από χιλιάδες Βολιώτες!

Δημοσίευση στο http://volonakinews.gr

 

safe-pos-leitourgei

Αναζητείστε αξιολογημένους επαγγελματίες φροντίδας και νιώστε ασφάλεια: Το SAFECARE είναι μία εξελιγμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος