Τα καλύτερα παιχνίδια για να παίξετε με τους ηλικιωμένους (Β μέρος)

Τα παιχνίδια της Trivia είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την μνήμη και το Trivial Pursuit έχει πολλά να προσφέρει στους ηλικιωμένους. Μπορεί να είναι απογοητευτικό για όσους αγωνίζονται με προχωρημένη απώλεια μνήμης, αλλά το παιχνίδι μπορεί εύκολα να παιχτεί σε ομάδες για να απομακρυνθεί η πίεση. Όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει τη σωστή απάντηση, η συμβολή σε μια ομάδα είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για όλους.

• 3/5 Προσβασιμότητα
• 4/5 Εκπαίδευση εγκεφάλου
• 5/5 Κοινωνική εμπειρία

Ως παιχνίδι σχεδίασης, το Pictionary δεν θα είναι κατάλληλο για ηλικιωμένους με αρθρίτιδα ή πολύ τρεμάμενα χέρια, αλλά δεσμεύει το μυαλό με μοναδικούς και διασκεδαστικούς τρόπους για όσους μπορούν να το απολαύσουν. Το Pictionary είναι συχνά το καλύτερο όταν οι παίκτες σχηματίζουν ομάδες και συνεργάζονται για να λύσουν τα σχέδια. Το πιο σημαντικό, δεν έχει σημασία πόσο ικανός είναι στα καλλιτεχνικά άτομο. Στην πραγματικότητα, όσο χειρότερο είναι το έργο τέχνης, τόσο πιο διασκεδαστικό είναι το παιχνίδι για όλους τους συμμετέχοντες.

• 4/5 Προσβασιμότητα
• 4/5 Εκπαίδευση εγκεφάλου
• 3/5 Κοινωνική εμπειρία

Δεν μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από ό, τι με μια τράπουλα. Ο αριθμός των διαφορετικών παιχνιδιών που μπορείτε να παίξετε εδώ φέρνει μεγάλη ποικιλία και μπορείτε να επιλέξετε τι είναι κατάλληλο για τα επίπεδα δεξιοτήτων και τις γνωστικές ικανότητες των παικτών σας. Ένα απλό παιχνίδι μνήμης μπορεί να παιχτεί τοποθετώντας φύλλα σε ένα τραπέζι και αφήνοντας τους παίκτες να αναποδογυρίσουν δύο κάθε φορά, διατηρώντας τα αν αποκαλύψουν ένα ζευγάρι που ταιριάζει.

• 4/5 Προσβασιμότητα
• 5/5 Εκπαίδευση εγκεφάλου
• 4/5 Κοινωνική εμπειρία

Η εξάσκηση του εγκεφάλου δε χρειάζεται να είναι μία δύσκολη υπόθεση. Μη βάζετε όρια στο μυαλό σας. Προκαλέστε τον εγκέφαλό σας και ανακάλυψε μέχρι που μπορεί να φτάσει με τα νοητικά παιχνίδια. Ψάξτε τις κρυμμένες λέξεις σε ένα παζλ.
Κοιτάξτε τις εικόνες που παρουσιάζονται. Προσπαθήστε να ζευγαρώσετε το όνομα των εικόνων με τις λέξεις τους ,επιλέγοντας το γράμμα που αντιστοιχεί στο τετράγωνο των τυχαίων λέξεων.

Παίξτε παιχνίδια με ηλικιωμένους!
Η συντροφικότητα είναι απαραίτητη για άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, αλλά οι ηλικιωμένοι αισθάνονται πιο κοινωνικά απομονωμένοι κατά μέσο όρο από οποιαδήποτε άλλη ηλικιακή ομάδα. Είναι ένας απλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ικανοποιούνται οι κοινωνικές ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου. Η κοινωνική απομόνωση είναι επίσης ένα μεγάλο ζήτημα για τους μαθητές, έτσι όλοι κερδίζουν όταν φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος