Δεκέμβριος – ο μήνας της χαράς!

Πρωτομηνιά σήμερα του πιο χαρούμενου μήνα του χρόνου! Γεμάτος γιορτές, δώρα, γλυκά, αγκαλιές και αγάπη! Μία υπέροχη ευκαιρία για να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις, ειδικά με τους ηλικιωμένους μας που οι στιγμές είναι πολύτιμες…

Σε αυτή την φρενίτιδα των ημερών που οι υποχρεώσεις υπερδιπλασιάζονται, η διαχείριση του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Και όσο και να μας εξαντλεί η καθημερινότητα και οι ετοιμασίες, οι γηραιότεροι της οικογένειας πρέπει να έχουν μια σημαντική θέση σε όλα. Να μας βοηθήσουν στο μαγείρεμα, την ζαχαροπλαστική, στο τύλιγμα των δώρων, να δούμε Χριστουγεννιάτικες ταινίες μαζί, να πάμε βόλτες στις στολισμένες γειτονιές, να ζήσουμε παρέα. Ακόμα καλύτερα, να συμπεριλάβουμε και τα παιδιά μας σε αυτή την συντροφικότητα. Να ζητήσουν από τους παππούδες να διηγηθούν ιστορίες από τα παιδικά τους χρόνια την περίοδο των Χριστουγέννων, να βάλουν μαζί την άχνη ζάχαρη στους κουραμπιέδες, να παίξουν παιχνίδια γνώσεων, να κάνουν «μουστάκια» από την ζεστή σοκολάτα που θα πιούν στην γεμάτη μυρωδιές κουζίνα.

Ακόμα καλύτερα, φτιάξτε ένα ημερολόγιο χαράς, με μια δραστηριότητα κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα κάτι δύσκολο και χρονοβόρο. Μπορεί να είναι απλά η συμπλήρωση της λίστας με τα ψώνια για το τραπέζι της οικογένειας στην γιορτή του παππού Νικόλα. Αλλά όπως όλοι ξέρουμε πια, οι μνήμες που κρατάμε από τις πιο αγαπημένες μας στιγμές, δεν είναι αυτές που χρειάστηκαν μεγάλη προσπάθεια για να συμβούν, είναι αυτές που είχαν πολλή αγάπη.

Και για τις περιπτώσεις που θα χρειαστείτε υποστήριξη για την καθαριότητα του σπιτιού ή την ασφαλή φροντίδα του πατέρα σας όταν χρειαστεί να λείψετε, η Safecare είναι η απάντηση. Καλέστε μας στο 2102204184 ή στείλτε μας email στο info@safecare.gr και βασιστείτε στους επαγγελματίες. Καλό μας μήνα!

 

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος