Διαγωνισμός!

 Διαγωνισμός χτυπάει την πόρτα σας!

 

Όχι ένας, αλλά δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο “ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ” από την Εκδοτική ΑΛΦΑ. Ένα διασκεδαστικό βιβλίο που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν διαφόρων ειδών δεξιότητες. Ψάξε και βρες στο τέλος του βιβλίου τις σελίδες για χρωμάτισμα που είναι αντίστοιχες με το θέμα του για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού! Κάντε share – comment στο post & like στη σελίδα και δύο από εσάς μπορεί να το αποκτήσουν!

 

 

 

 

 

 

 

*Ο διαγωνισμός λήγει στις 20 Σεπτεμβρίου 2018 & τα ονόματα των νικητών που θα προκύψουν από κλήρωση θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας στο facebook  μαζί με τη φωτογραφία τους εφόσον το επιθυμούν.

 

safe-pos-leitourgei

 

Αναζητείστε αξιολογημένους επαγγελματίες φροντίδας και νιώστε ασφάλεια: Το SAFECARE είναι μία εξελιγμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος