Εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά «Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς»

 

Εκδηλώσεις για γονείς και παιδιά

«Ζήσε τον Κήπο και τα Πάρκα αλλιώς»

 

Από την 1 μέχρι το τέλος Ιουνίου, μπορείτε να συμμετέχετε σε 145 δωρεάν εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων σε τέσσερα πάρκα της πόλης. Ο Δήμος Αθηναίων, για να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά και οι γονείς αλλά και για να γνωρίσουν τα πάρκα της πόλης διοργανώνει δράσεις που αφορούν στον αθλητισμό, στον πολιτισμό και στη δημιουργική μάθηση, σε  4 μεγάλα και γεμάτα ομορφιές πάρκα. Στον Εθνικό Κήπο, στο Άλσος Παγκρατίου, στο Άλσος Προμπονά και στο Πάρκο Ελευθερίας.

 

Οι  145 εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με στόχο το παιχνίδι, τη διασκέδαση και την εκγύμναση, προσφέροντας ταυτόχρονα μια μικρή διέξοδο από την καθημερινότητα!

Το πρόγραμμα μελετήθηκε και πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Εμπλουτίζεται με συνεισφορές από τον Σύλλογο «Φίλοι της Μουσικής», τη WWF Hellas, τη Διεύθυνση Πρασίνου και Αστικής Πανίδας, το τμήμα του Δημοτικού και Ιστορικού Αρχείου του δήμου Αθηναίων και το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο με διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα, καθώς και σπουδαίους τραγουδιστές.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα: εδώ

 

safe-pos-leitourgei

 

Αναζητείστε αξιολογημένους επαγγελματίες φροντίδας και νιώστε ασφάλεια: Το SAFECARE είναι μία εξελιγμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος