Γιατί χρειάζεται να προσλάβετε καθαρίστρια για το καθαρισμό του σπιτιού σας, αφού τα καταφέρνετε και μόνες σας!

Δουλεύετε πλήρες ωράριο

Μετά από ένα κοπιαστικό 8ωρο στη δουλειά, προσπαθείτε να φροντίσετε το σπίτι σας και δεν μπορείτε να αποδώσετε όσο θα θέλατε. Μήπως γιατί είστε κουρασμένοι και δεν κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί;  Εξοικονομείστε περισσότερο χρόνο για την οικογένειά σας και αφήστε την καθαριότητα του σπιτιού σας στους ειδικούς.

Οικογενειακές υποχρεώσεις

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις και το πρόγραμμα των περισσότερων από εμάς είναι σήμερα πολύ απαιτητικό. Το σχολείο, οι εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών, οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την εργασία μας είναι εξαντλητικά από μόνα τους και σίγουρα δεν αφήνουν το περιθώριο και για δουλειές του σπιτιού.  Για να διαχειριστείτε καλύτερα την καθημερινότητα απευθυνθείτε σε μια έμπειρη οικιακή βοηθό και κερδίστε λίγο χρόνο και για τον εαυτό σας.

Προσωπικό χρόνος

Προσωπικός χρόνος. Ακούγετε σαν κάτι ουτοπικό που όμως μπορεί να υπάρξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χρειάζεστε να περνάτε τον ελεύθερο σας χρόνο κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού. Κάντε κάτι που σας ευχαριστεί, πέρασαν οι εποχές που βάζαμε το ράδιο στη διαπασών και κάναμε ταυτόχρονα σκούπισμα, σφουγγάρισμα και πιάτα. Κάντε μια βόλτα, βγείτε με φίλους, ή καθίστε στον καναπέ και απολαύστε το υπέροχο συναίσθημα του δεν κάνω απολύτως τίποτα.

Δεν υπάρχουν χρήματα

Το έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η οικιακή βοηθός είναι πολυτέλεια. Ας πάρουμε το εξής σενάριο: χρειάζεστε μια καθαρίστρια για 4 ώρες και η αμοιβή της είναι 5€/ ώρα, δηλαδή σύνολο 20€ (εκτός αν ισχυριστείτε ότι έχετε το παλάτι του Μπάκιγχαμ οπότε σίγουρα την χρειάζεστε περισσότερες ώρες, αλλά έχετε και να πληρώσετε). Τι κάνετε με τα 20€ ; Πάτε για καφέ με φίλες μετά από 4 ώρες καθάρισμα; Σε συνδυασμό με 8 ώρες δουλειά, μήπως πάτε σινεμά και σας παίρνει ο ύπνος; Ας το παραδεχτούμε, το ποσό δεν είναι μεγάλο. Έχουμε συνηθίσει να τα κάνουμε όλα και μάλλον μας κακοφαίνεται να παραδεχτούμε ότι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. Δοκιμάστε να ζητήσετε βοήθεια και που ξέρετε, ίσως σας είναι τόσο πολύτιμη που θελήσετε να την κρατήσετε για πάντα!

Δεν ευχαριστιέστε το καθάρισμα

Πόσες φορές έχουμε ακούσει τη φράση «όταν έρχεται καθαρίστρια να με βοηθήσει με το καθάρισμα του σπιτιού, δεν ξέρω, αλλά δεν το ευχαριστιέμαι». Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, όποια καθαρίστρια και να πάρετε δεν θα ευχαριστηθείτε το καθάρισμα, εάν δεν εξηγήσετε ακριβώς τι εργασίες χρειάζεστε, τον τρόπο που πρέπει να καθαρίσει, που θα μπει το κάθε τι και γενικά να περιγράψετε τις παραξενιές ή συνήθειες της οικογένειας σας. Να είστε σίγουρες ότι όλες οι οικογένειες έχουν τις δικές τους συνήθειες και αυτό δεν είναι κακό! Όλοι έχουμε τις δικές μας προτιμήσεις για το πώς θέλουμε να είναι διπλωμένα τα ρούχα μας, σε ποιο συρτάρι θα μπουν τα πιρούνια κλπ. Αρκεί να το πούμε!

Στο τέλος μιας δύσκολης ημέρας θυμηθείτε. Μην κάνετε δώρο πάλι στον εαυτό σας κραγιόν, μανό, μανικιούρ. Κάντε του δώρο λίγες ώρες ξεκούρασης, λίγο ελεύθερο χρόνο. Σε όλους μας χρειάζεται λίγη χαλάρωση. Κάντε σωστές επιλογές ώστε να μην υπερβείτε το μηνιαίο budget  της οικογένειας και των προσωπικών σας εξόδων και βρείτε εξειδικευμένες  και αξιόπιστες καθαρίστριες σε σωστές τιμές.

 

 

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος