Ψάχνετε γηροκόμο ή κυρία για φύλαξη ηλικιωμένων; Εδώ, θα τη βρεις!

Από τον Βόλο και για ολόκληρη τη Θεσσαλία το Safecare.gr δουλεύει για εσένα, πριν από εσένα!

Δεκάδες ειδικότητες επαγγελματιών είναι εκεί. Αξιολογημένοι και αξιόπιστοι, περιμένουν να τους διαλέξετε για να τους βάλετε μέσα στο σπίτι σας ή στην επιχείρηση σας, έχοντας το κεφάλι σας ήσυχο!

Η νέα καινοτόμα πλατφόρμα του safecare.gr, περιμένει να απευθυνθείτε σε αυτούς ώστε άμεσα να βρείτε τον επαγγελματία που ζητάτε!

Μήπως ψάχνεις γηροκόμο ή κυρία για τη φύλαξη αγαπημένου δικού σας ηλικιωμένου;

Οι καλύτεροι του είδου, με τις καλύτερες συστάσεις, μ εμπειρία και συνέπεια είναι άμεσα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουν!

ΤΩΡΑ μπορείς να νιώθεις ασφάλεια γιατί οι άνθρωποι του Safecare.gr έχουν ερευνήσει τον κάθε επαγγελματία ξεχωριστά και είναι σε θέση να σας τον συστήσουν με βεβαιότητα!

*Πηγή: volonakinews.gr
safe-pos-leitourgei

Αναζητείστε αξιολογημένους επαγγελματίες φροντίδας και νιώστε ασφάλεια: Το SAFECARE είναι μία εξελιγμένη πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών.

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος