Περιστασιακός φροντιστής (φροντιστής έκτακτης ανάγκης)

Οι ηλικιωμένοι δεν είναι πάντα ανήμποροι  και οι άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια, δεν είναι πάντα ηλικιωμένοι. Υπάρχουν μικρές καθημερινές ανάγκες που όταν κάποιος δεν οδηγεί ή δεν διαθέτει όχημα ή οι κινήσεις του έχουν γίνει πιο αργές, μπορεί να είναι δύσκολο να διεκπεραιωθούν. Κι εδώ είναι πολύ σημαντική η αρωγή του περιστασιακού φροντιστή (φροντιστή έκτακτης ανάγκης).

Ο περιστασιακός φροντιστής (φροντιστής έκτακτης ανάγκης)  είναι ένα άτομο που μπορεί να παράσχει τις υπηρεσίες του ανάλογα με τις ανάγκες μας. Μπορεί να ψωνίσει και να μας μεταφέρει τα προϊόντα που χρειαζόμαστε από το σούπερ μάρκετ, να αγοράσει τα φάρμακα για τη μητέρα μας, να συνοδέψει τον πατέρα μας στον γιατρό όταν εμείς δεν μπορούμε, να πληρώσει λογαριασμούς, να αναλάβει την υγιεινή και τα φάρμακα των γονιών μας, να τους πάει στην εκκλησία ή σε μια επίσκεψη, να φροντίσει για τη μαγειρική, να κλείσει ιατρικά ραντεβού. Με λίγα λόγια είναι εκεί όταν δεν είμαστε εμείς για τους ανθρώπους μας και αναλαμβάνει με αγάπη τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς να χρειάζεται να μένει στο σπίτι τους, ούτε απαραίτητα να απασχολείται με ένα σταθερό ωράριο εργασίας.

Καθώς τα  τελευταία 2 χρόνια, οι υγειονομικές συνθήκες έχουν ακόμα πιο πολύ δυσκολέψει τις μετακινήσεις (ειδικά των ασθενών και ηλικιωμένων), ο περιστασιακός φροντιστής (φροντιστής έκτακτης ανάγκης) που θα αναλάβει όλα τα παραπάνω  γίνεται απαραίτητος, περιορίζοντας την έκθεση των ανθρώπων μας σε πολυσύχναστα μέρη όπως ή αγορά ή τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αναλαμβάνοντας ο ίδιος με όλα  τα προβλεπόμενα μέτρα να φέρει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις μας.

Στην safecare, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι αυτή η παροχή, υπάρχουν άτομα που με απόλυτη ευσυνειδησία, συνέπεια  και αγάπη θα προσφέρουν τη βοήθειά τους σε όποιον τη χρειάζεται. Η υπηρεσία μπορεί να παρασχεθεί σε τακτική βάση ή σε έκτακτες περιπτώσεις, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία μας.

Επισκεφθείτε μας στο www.safecare.gr ή καλέστε μας στο 2102204184 για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες

 

Γνωρίστε το safecare

Όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τις οικογένειες να βρουν τον Ιδανικό άνθρωπο νιώθοντας ασφάλεια ώστε να συνεργαστούν μαζί τους είτε στην Επιχείρηση είτε στο Σπίτι τους και τους επαγγελματίες να βρουν περισσότερες, ευκολότερες αλλά και ίσες ευκαιρίες για εργασία.

Γίνετε μέλος